Ζώο "σκότωσε" τα τέσσερα παιδιά στον Εύοσμο; ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΜΕΝΟΣ συμμαθητής τους μίλησε στις κάμερες

ΣΟΚ στο Πανελλήνιο από τη νέα τραγωδία στην άσφαλτο

Το δυστύχημα της Θεσσαλονίκης, όπου τέσσερα νεαρά παιδιά έχασαν τη ζωή τους τα ξημερώματα της Τρίτης, όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν, μάρκας Volvo, έπεσε με ταχύτητα σε τσιμεντένιο κράσπεδο και στη συνέχεια στο τοιχίο γηπέδου στον Εύοσμο, συγκλονίζει το Πανελλήνιο.

Το 1ο και 2ο ΕΠΑΛ Εύοσμου, όπου φοιτούσαν οι νεαροί,  έχει βυθιστεί στο πένθος. Όπως μεταδώσαμε και νωρίτερα στο star.gr, οι συμμαθητές τους στη Γ’ Λυκείου, αλλά και οι καθηγητές, είναι συγκλονισμένοι από την τραγική είδηση, και δεν μπορούν να πιστέψουν πως τα παιδιά χάθηκαν τόσο ξαφνικά.

Συμμαθητής των θυμάτων, ο οποίος μίλησε στους δημοσιογράφους, δήλωσε ότι δεν είναι σε θέση να γνωρίζει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το δυστύχημα, καθώς στο σχολείο ακούστηκαν διάφορα πράγματα.

«Μπορεί να πετάχτηκε κάποιο ζώο, να φρενάρανε και να έχασαν τον έλεγχο του αυτοκινήτου. Λένε πάρα πολλά», είπε χαρακτηριστικά ο νεαρός, ενώ στο ερώτημα «αν τα παιδιά είχαν βγει για διασκέδαση;» ο  ίδιος απάντησε, λέγοντας χαρακτηριστικά «όχι, όχι, εμείς μάθαμε ότι τράκαραν και έχασαν τη ζωή τους».

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top