Game of Thrones έγινε η διαδοχή Σώρρα- ΑΥΤΟΙ είναι οι πιθανοί διάδοχοι

Η κούρσα έχει ξεκινήσει για την οργάνωση "Ελλήνων Συνέλευσις"

Game of Thrones έγινε η διαδοχή Σώρρα- ΑΥΤΟΙ είναι οι πιθ

H μάχη για τη…διαδοχή του –καταδικασμένου,  πλέον- Αρτέμη Σώρρα έχει ήδη ξεκινήσει στην οργάνωση «Ελλήνων Συνέλευσις». Όπως σε κάθε κούρσα, έτσι κι εδώ υπάρχουν τα φαβορί της ηγεσίας.

Οι «Ελλήνων Συνέλευσις» (Ε.ΣΥ.)δεν το βάζουν κάτω, παρά τα όσα περνάει τον τελευταίο καιρό ο αρχηγός τους. Ο Βασίλης Θεοδωρόπουλος, γενικός γραμματέας της οργάνωσης, δήλωσε ρητά ότι υπάρχει επόμενη μέρα και διάδοχος. Η αλλαγή ηγεσίας, εξάλλου, εξαιτίας δικαστικής απόφασης προβλέπεται από το καταστατικό της οργάνωσης. Οι προϋποθέσεις για να γίνει κανείς νέος πρόεδρος, όμως, είναι συγκεκριμένες: «Ο νέος πρόεδρος θα πρέπει να είναι είτε φυσικό πρόσωπο με ελληνική/κυπριακή ιθαγένεια (εξ αίματος και DNA) που όχι μόνο θα είναι ελληνικά ομιλών, αλλά θα πρέπει να είναι κάποιος που μόνο θα σκέφτεται, θα σχεδιάζει, έχει πρόθεση και θα δημιουργεί στοχευμένη στρατηγική για να εξασφαλίζει τα συμφέροντα της Ελλάδας και της Κύπρου, αλλά και του Ελληνισμού στο παγκόσμιο επίπεδο», αναφέρει χαρακτηριστικά το καταστατικό.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Έθνος, η μάχη για τη διαδοχή έχει ήδη ξεκινήσει κι έχουν αποκαλυφθεί τα πρόσωπα που είναι πιθανότερο να διαδεχθούν τον Σώρρα, που παραμένει ασύλληπτος και άφαντος, εδώ και περίπου 10 μέρες. Ο νέος επικεφαλής θα λάβει 250 γραφεία σε όλη την Ελλάδα και χιλιάδες φανατικούς οπαδούς, όχι, όμως, τα…600 δις.

Ξεκινάμε:

Βασίλης Θεοδωρόπουλος: Είναι ο γενικός γραμματέας της Ελλήνων Συνέλευσις και, για πολλούς, το Νο2 της οργάνωσης κι εκείνος που συχνά εκπροσωπεί την Ε.ΣΥ. σε τηλεοπτικές εκπομπές. Εμφανίζεται ως "θεσμικός" και προσέχει τα λόγια του. «Αφήνουμε στην κρίση των Ελλήνων πολιτών τη σημερινή δικαστική απόφαση κατά του Αρτέμη Σώρρα σε ποινή φυλάκισης 8 ετών για μια οικονομική διαφορά 42.000 ευρώ με τον πρώην δικηγόρο του και κουμπάρο του. Η απόφαση αυτή, ενώ αφορά προσωπική του υπόθεση είναι καταφανές ότι πρόκειται για αποτέλεσμα πολιτικής ώσμωσης εξαιτίας της δράσης του Αρτέμη Σώρρα και του φορέα Ελλήνων Συνέλευσις» έγραψε στο λογαριασμό του στο Facebook, ενώ υμνεί τακτικά τους αρχαίους Έλληνες.

Βίκυ Χαραλάμπους: Πρόκειται για τη διευθύνουσα σύμβουλο της οργάνωσης και παλιά συνεργάτιδα του Σώρρα, που, όμως, δεν εμφανίζεται συχνά στο πλευρό του. Είναι ιδιαίτερα δημοφιλής και μέσα από τη σελίδα της στο Facebook αναλύει τα πολιτικά, νομικά και οικονομικά θέματα. Φαίνεται να ενστερνίζεται την άποψη του Σώρρα ότι η Ελληνική Δημοκρατία δεν είναι αληθινό κράτος αλλά περισσότερο μια ιδιωτική εταιρία.

Ηλίας Μπασακιώτης: Είναι ο πρόεδρος της τοπικής οργάνωσης στην Τρίπολη, που οργάνωσε, πριν από μερικούς μήνες, και την εκδήλωση στην πόλη. Ήταν τότε που ο Σώρρας εκνευρίστηκε, σε ομιλία του μέσα σε κατάμεστη αίθουσα, επειδή οι πολίτες δεν πηγαίνουν μαζικά στις εφορίες για να καταθέσουν το εξώδικο που θα τους… απαλλάξει από τα χρέη. Οι αναρτήσεις του Μπασακιώτη είναι τόσο θερμές που το ίδιο το Facebook τον μπλόκαρε. «Με μπλόκαρε το Facebook γιατί έριξα 2500 κοινοποιήσεις σε 3 μέρες. Δε μπορώ να καταλάβω που βρίσκουν το λάθος. Αντί να διαμαρτύρεται το ποντίκι και το λάπτοπ μου διαμαρτύρεται το Facebook. Σοβαρευτείτε λίγο ρε» έγραψε αργότερα.

Ευάγγελος Ηρακλείδης: Είναι το…alter ego του Μπασακιώτη, το ίδιο δραστήριος και δημοφιλής, αφού οι αναρτήσεις του κοινοποιούνται από μέλη της Ελλήνων Συνέλευσις σε όλη την Ελλάδα. Κάνει καθημερινά εκατοντάδες σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ένα από αυτά είναι η αναφορά στην ταινία The Matrix, όταν ο Ηρακλείδης παρομοίασε τον Σώρρα με το «κόκκινο χάπι»: «Παίρνεις το μπλε χάπι, η ιστορία τελειώνει. Ξυπνάς στο κρεβάτι σου και πιστεύεις αυτό που θέλεις να πιστέψεις. Παίρνεις το κόκκινο χάπι, μένεις στη Χώρα των Θαυμάτων και σου δείχνω πόσο βαθιά φτάνει η τρύπα» έγραψε.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top