ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΟΚ για τον ΜΑΝΙΑΚΟ που επιτίθεται σε οδηγούς ταξί! Ο μυστηριώδης νεαρός που είπε ότι έχασε τη μητέρα του σε τροχαίο με ταξί

Επιχείρησε να μιμηθεί κινηματογραφική ταινία;

Συγκλονιστικές είναι οι μαρτυρίες που προβλήθηκαν στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» σχετικά με τον μανιακό που επιτίθεται σε οδηγούς ταξί στην Κηφισιά.

Οδηγός ταξί που μίλησε στην εκπομπή αποκάλυψε ότι λίγε μέρες πριν από την πρώτη επίθεση εναντίον συναδέλφου του στην Κηφισιά, ένας πελάτης του ζήτησε να τον μεταφέρει στο ίδιο ακριβώς σημείο της οδού Μαυρομιχάλη, όπου βρέθηκε πυροβολημένο το πρώτο θύμα.

Όπως είπε ήταν τέλη Ιανουαρίου στις 06:00 το πρωί όταν πήρε την πρώτη του κούρσα κοντά στην πλατεία της Κηφισιάς.

Ο πελάτης ήταν ένας νεαρός άνδρας περίπου 25 ετών, ο οποίος του ζήτησε να κατευθυνθεί προς το Κεφαλάρι και τον ρώτησε αν στην περιοχή υπάρχουν κάμερες.

Ο νεαρός ισχυρίστηκε πως είναι από την Κηφισιά, πως έχει σπουδάσει πληροφορική και πως ασχολείται με την κατασκευή video games «που σκοτώνουν».

Ρώτησε μάλιστα τον οδηγό του ταξί τη γνώμη του για το 22αρι όπλο που θα αγόραζε έναντι 500 ευρώ. Ο οδηγός πίστεψε ότι ο νεαρός αστειεύεται και δεν έδωσε βάση στα όσα του είπε.

Αυτό που σοκάρει είναι ότι σύμφωνα με τον μάρτυρα, ο νεαρός άνδρας του είπε:

«Εγώ έχω χάσει τη μητέρα μου από ταξί στη διασταύρωση Χαριλάου Τρικούπη και Κηφισίας και όπως βλέπεις χρησιμοποιώ ταξί».

Όταν μάλιστα έφτασαν στην Κοκκιναρά με την Τρικούπη, του είπε να τον μεταφέρει στην οδό Μαυρομιχάλη 5.

«Ήταν μια  κούρσα που κόστιζε τριάμισι  ευρώ και μου άφησε τέσσερα. Όταν βγήκε από το ταξί είδα πως δεν κατευθύνθηκε προς την οδό  Μαυρομιχάλη αλλά  προς το Κοιμητήριο», είπε χαρακτηριστικά ο οδηγός.

Ο νέος άνδρας είχε ύψος περίπου 1.70 και βάρος γύρω στα 70 κιλά.

Ήταν καλοξυρισμένος, φορούσε άσπρο σιδερωμένο πουκάμισο και φαινόταν σαν να είχε βγει μόλις από κάποιο σπίτι. Δεν φορούσε μπουφάν και παρά το κρύο που έκανε , κρατούσε στο χέρι του ένα σακάκι.

Μόλις έγιναν γνωστές οι δολοφονικές επιθέσεις σε συναδέλφους του, ο μάρτυρας έψαξε μεταξύ επαγγελματιών οδηγών μήπως  κάποιος γνώριζε για ένα ατύχημα με θύμα γυναίκα που έγινε παλιότερα στη Νέα Ερυθραία, αλλά δεν προέκυψε κάτι.

Αν ο νεαρός «πελάτης» είναι ο δράστης, πιθανότατα   να ήθελε να θολώσει τις έρευνες και να δώσει με αυτόν τον τρόπο,  το στίγμα του γι’ αυτό που θα ακολουθούσε. Στην Μαυρομιχάλη και Χαριλάου Τρικούπη, πυροβολήθηκε λίγες μέρες μετά από 22άρι πιστόλι, ο πρώτος οδηγός ταξί…

Ο μυστηριώδης θεατής της ταινίας «Έτερος Εγώ» που αναστάτωσε τους συντελεστές

Στην εκπομπή μίλησε και ο σκηνοθέτης της ταινίας «Έτερος Εγώ», Σ. Τσαφούλιας, ο οποίος έκανε λόγο για έναν παράξενο θεατή, ο οποίος μετά την πρεμιέρα της ταινίας σε κεντρικό κινηματογράφο της Αθήνας ρώτησε τους συντελεστές:

«Σας πέρασε ποτέ από το μυαλό όταν γράφατε το σενάριο , πως θα μπορούσε να εμπνεύσει κάποιον να κάνει κάτι αντίστοιχο στην πραγματική ζωή;»

(Ο Σ. Τσαφούλιας)

Λίγο μετά, αποχώρησε διακριτικά από την αίθουσα…

«Ήταν Τρίτη 7 Φεβρουαρίου και η  προβολή ήταν προγραμματισμένη για τις δέκα το βράδυ. Τελείωσε γύρω στις δώδεκα παρά είκοσι . Παρουσία δική μου , δύο ηθοποιών και του μουσικού της ταινίας, η κουβέντα που ακολούθησε με το κοινό διήρκησε περίπου μέχρι τη μία. Στη διαδικασία αυτή πάντα υπάρχει μια αμηχανία στην αρχή, μέχρι να γίνει η πρώτη ερώτηση και να πυροδοτηθεί η κουβέντα ώστε  να ξεκινήσει ο διάλογος. Έτσι έγινε και εκείνη την νύχτα. Τις περισσότερες φορές οι θεατές θέτουν ερωτήματα γύρω από το πώς γυρίστηκε η ταινία. Το άτομο αυτό όπως το θυμάμαι, έθεσε μια πολύ συγκεκριμένη ερώτηση που εμένα τουλάχιστον, δεν μου την είχαν ξανακάνει», είπε.

Όπως είπε, ο νεαρός καθόταν στα πίσω καθίσματα, δεν πλησίασε κοντά, ούτε συμμετείχε ενεργά στην όλη διαδικασία, αλλά άκουγε προσεκτικά.

Κάποια στιγμή σήκωσε το χέρι του για να πάρει το λόγο και ρώτησε τον σκηνοθέτη αν όταν έγραφε το σενάριο, σκέφτηκε πως θα μπορούσε να εμπνεύσει κάποιον να κάνει κάτι αντίστοιχο στην πραγματική ζωή.

«Του απάντησα πως όχι, κάτι τέτοιο δεν πέρασε από το μυαλό μου όταν έγραφα το σενάριο, διότι δεν κάνω ρεπορτάζ.  Κάνω μυθοπλασία. Αν υπήρχε αυτή η σκέψη στους δημιουργούς, δεν θα είχαν γυριστεί τόσες και τόσες ταινίες, όπως η «Σιωπή των Αμνών», το «Seven» και άλλες. Αυτό που εξήγησα στον άνθρωπο που έθεσε την ερώτηση,  είναι πως μπορεί η πραγματική ζωή με τη μυθοπλασία να μοιάζουν σε πολλά σημεία, αλλά επί της ουσίας είναι δύο παράλληλοι δρόμοι,  ο οποίοι δεν συναντιούνται ποτέ».

Ο σκηνοθέτης της ταινίας περιέγραψε τον νεαρό ως έναν μελαχρινό άνδρα γύρω στα 30 που ήταν πολύ ήρεμος.

Είχε ύψος 1.70 με 1.75, όμως ο σκηνοθέτης δεν παρατήρησε αν ήταν με παρέα ή μόνος του. Του έκανε εντύπωση που  δεν κόμπιαζε κατά τη διαδικασία του δημόσιου διαλόγου και έδινε την εικόνα ενός ανθρώπου μορφωμένου.

Σε σχετική ερώτηση της δημοσιογράφου ο κ. Τσαφούλιας απάντησε πως η εκδήλωση αυτή δεν έχει βιντεοσκοπηθεί από την πλευρά της παραγωγής. Μπορεί όμως κάποιος από το κοινό,  να έχει τραβήξει  στιγμιότυπα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top