ΣΟΚ στη Νέα Μανωλάδα: Μετανάστης προσπάθησε να βιάσει μια τυφλή γυναίκα και την 33χρονη κόρη της!

Πήδηξε με μαχαίρι μέσα στη αυλή του σπιτιού τους και τους την είχε «στημένη»

Μετανάστης προσπάθησε να βιάσει γυναίκα και την κόρη της

Σε κατάσταση σοκ βρίσκονται οι κάτοικοι της Νέας Μανωλάδας, μετά την απόπειρα μετανάστη από το Μπαγκλαντές, να βιάσει μέρα μεσημέρι μέσα στο ίδιο τους το σπίτι, μια τυφλή γυναίκα και την 33χρονη κόρη της!

Όλα ξεκίνησαν όταν ο 19χρονος που κρατούσε ένα μαχαίρι, πήδηξε μέσα στην αυλή του σπιτιού όπου μένουν οι δυο γυναίκες, περιμένοντας τες να εμφανιστούν.

Εκείνος με το που τις είδε, τους ζήτησε ένα γδυθούν με αποτέλεσμα μάνα και κόρη να αρχίσουν να ουρλιάζουν.

Οι φωνές τους έφτασαν μέχρι τους ομοεθνείς του 19χρονου από το Μπαγκλαντές, οι οποίοι έτρεξαν προς τα εκεί για να δουν τι έχει συμβεί.

Ένας εξ΄αυτών, προσπάθησε να του αρπάξει το μαχαίρι, με αποτέλεσμα ο 19χρονος να τον τραυματίσει στην κοιλιά, και να μεταφερθεί στο Κέντρο Υγείας Βάρδας.

Ευτυχώς, εκείνη την ώρα περνούσε από το σημείο ένας αστυνομικός υπηρεσίας, ο οποίος είδε τι συνέβαινε και συνέλαβε αμέσως τον δράστη.

Ο νεαρός που βρίσκεται στη χώρα μας μόνο ένα μήνα, κρατείται στο αστυνομικό τμήμα της Βάρδας και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας με τις κατηγορίες της απόπειρας βιασμού, πρόκλησης σωματικής βλάβης, παράβαση του νόμου περί όπλων και 
αντίσταση κατά της αρχής.

Οι δυο γυναίκες, μετά την απόπειρα βιασμού τους, βρίσκονται σε κατάσταση σοκ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top