Ταξιδεύετε το Σαββατοκύριακο; "Οπλιστείτε" με ΥΠΟΜΟΝΗ- ΜΠΛΟΚΑ και ΚΛΕΙΣΤΟΙ ΔΡΟΜΟΙ σε όλη τη χώρα

Έφτιαξαν κόλλυβα στην κυβέρνηση και δεν κάνουν πίσω οι αγρότες

Κυκλοφοριακό μπλακ άουτ αναμένεται το Σαββατοκύριακο στο εθνικό δίκτυο, καθώς έχουν στηθεί 35 αγροτικά μπλόκα σε όλη τη χώρα.

Την Πέμπτη, λίγη ώρα μετά τα επεισόδια στη Θεσσαλονίκη, ο υπουργός αγροτικής ανάπτυξης, Βαγγέλης Αποστόλου κάλεσε τους αγρότες σε διάλογο, ωστόσο εκείνοι ζητούν να συνομιλήσουν απευθείας με τον πρωθυπουργό. 

Οι αγρότες παραμένουν για 5η ημέρα στα ελληνοσκοπιανά σύνορα. Την Παρασκευή έφεραν μάλιστα κόλλυβα και τέλεσαν διετές μνημόσυνο, ενώ έκλεισαν τον δρόμο για το αεροδρόμιο Μακεδονία.

Ωστόσο, όπως προαναφέραμε, γερά νεύρα θα πρέπει να έχουν όσοι ταξιδέψουν το Σαββατοκύριακο. Από την Παρασκευή, οι αγρότες των Τεμπών κλείνουν την εθνική Αθηνών - Θεσσαλονίκης στο κόμβο του Πλατυκάμπου, ενώ κανένα όχημα δεν περνάει από την Θεσσαλονίκης-Αθηνών στο ύψος της Νίκαιας. Χάος θα επικρατήσει και στην εθνική Κορίνθου- Πατρών. Από τις 5 έως τις 7 το απόγευμα θα κλείσει στον κόμβο του Κιάτου και από τις 6 το απόγευμα έως τις 9 και μισή το βράδυ στο ύψος του Αιγίου.

Την ώρα που οι αγρότες σκληραίνουν τη στάση τους, ο υφυπουργός εργασίας, Α.Πετρόπουλος ρίχνει λάδι στη φωτιά. «Να σταματήσει αυτή η κατάσταση στους εθνικούς δρόμους, στα σύνορα της χώρας. Είναι παράλογο, οι αγρότες να λένε, ξεσηκωνόμαστε, ενώ έχουν ευνοϊκότερες ρυθμίσεις», είπε χαρακτηριστικά στη Βουλή.

Όπως μετέδωσε η δημοσιογράφος Ραλλιώ Λεπίδου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και στην Μάρα Ζαχαρέα, «περίπου 200 τρακτέρ είχαν κλείσει τον δρόμο από και προς το αεροδρόμιο Μακεδονία στην Θεσσαλονίκη. Οι αγρότες της Κεντρικής Μακεδονίας κατευθύνθηκαν τελικά στα πράσινα Φανάρια που είναι εδώ και μια εβδομάδα υπό κατάληψη. Οι αγρότες ανανεώνουν το ραντεβού τους αύριο Σάββατο, στην Θέρμη, ενώ ιδιαίτερα προσεκτικοί θα πρέπει να είναι όλοι όσοι κατέβουν στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, καθώς οι αγρότες της Κουλούρας και των Μαλγάρων θα κατευθυνθούν με τα τρακτέρ στο κέντρο της πόλης στην ΔΕΘ».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top