ΕΚΛΕΙΣΕ το αεροδρόμιο των Χανίων λόγω καιρού – Χρήσιμος οδηγός για τους ταξιδιώτες

Προβλήματα στις πτήσεις από και προς το νησί - Κανονικά τα δρομολόγια των πλοίων

ΕΚΛΕΙΣΕ το αεροδρόμιο των Χανίων λόγω καιρού – Χρήσιμος οδηγός για τους ταξιδιώτες

Σφοδρή κακοκαιρία πλήττει τα τελευταία 24ωρα την Κρήτη. Πολλά ορεινά χωριά έχουν αποκλειστεί από το χιόνι, η κυκλοφορία σε ορισμένους δρόμους γίνεται με αντιολισθητικές αλυσίδες, ενώ στο πόδι είναι οι αρχές του νησιού. 

Προβλήματα υπάρχουν και στις πτήσεις! Μάλιστα, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα ekriti.gr, το αεροδρόμιο "Ιωάννης Δασκαλογιάννης" των Χανίων έκλεισε, το απόγευμα της Κυριακής, και δεν θα εκτελεστούν άλλα δρομολόγια απόψε από και προς αυτό. 

Οι πολίτες καλούνται να επικοινωνούν με τις εταιρίες και το αεροδρόμιο στο τηλέφωνο: 28210-83832, προκειμένου να ενημερωθούν.

Ωστόσο, δεν υπάρχει απαγορευτικό από το λιμάνι της Σούδας και το πλοίο Blue Galaxy θα αποπλεύσει κανονικά στις 21:00.

Το αεροδρόμιο Ηρακλείου, το πρωί της Κυριακής για περίπου 3,5 ώρες δεν δεχόταν αεροπλάνα λόγω του παγετού, ενώ προς το παρόν οι πτήσεις εκτελούνται κανονικά, ωστόσο όπως είπε ο αερολιμενάρχης Ηρακλείου, Γιώργος Πλιάκας, αν η θερμοκρασία πέσει κάτω από τους μηδέν βαθμούς Κελσίου, αναπόφευκτα δεν θα γίνουν άλλα δρομολόγια.

Υπενθυμίζουμε ότι τα αεροδρόμια του νησιού δεν διαθέτουν το ειδικό σύστημα καθαρισμού των διαδρόμων από χιόνι και παγετό, καθώς δεν υπήρξε ανάγκη στο παρελθόν.

Κανονικά θα αποπλεύσουν και τα δύο πλοία από το λιμάνι του Ηρακλείου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top