Σε εξέλιξη επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής στην Αττική για νέα Γιάφκα

Ραγδαίες οι εξελίξεις μετά τη σύλληψη της Πόλας Ρούπα

Σε εξέλιξη είναι αυτή την ώρα επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας στην Αττική, μετά την σύλληψη της Πόλας Ρούπα. 

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, άντρες της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας έχουν στο στόχαστρο ένα ακόμη διαμέρισμα, μετά τη γιάφκα του Αλίμου

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι οι άντρες της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας πιστεύουν ότι είναι κοντά στο οπλοστάσιο της οργάνωσης " Επαναστατικός Αγώνας". 

Υπενθυμίζουμε ότι η Πόλα Ρούπα μετά την σύλληψη της και την τυπική απολογία της κρίθηκε προφυλακιστέα.«Είμαι επαναστάτρια και δεν έχω να απολογηθώ για τίποτα..  Μάχομαι για την κοινωνική επανάσταση. Επειδή δεν μπορούν να λυγίσουν έμενα και τον πατέρα του, επιχειρούν να τσακίσουν ένα 6χρονο παιδί», ανέφερε η ίδια.

Η Πόλα Ρούπα και ο σύντροφός της Νίκος Μαζιώτης ξεκίνησαν απεργία πείνας και δίψας, μέχρι να δοθεί το ανήλικο παιδί τους στη γιαγιά και την αδελφή της κατηγορούμενης. Μαζί τους και η 25χρονη, η οποία δήλωσε αναρχική.

Στο μικροσκόπιο των αρχών βρίσκονται οι σημειώσεις, οι τηλεκάρτες και τα σχεδιαγράμματα που εντοπίστηκαν στο σπίτι της Πόλας Ρούπα στην Ηλιούπολη και το γκαράζ στον Άλιμο.

Τα ευρήματα στο σπίτι στην Ηλιούπολη, αλλά και στο γκαράζ στον Άλιμο οδηγούν τις αρχές στην εκτίμηση ότι η Πόλα Ρούπα ετοίμαζε νέο τρομοκρατικό χτύπημα. Αστυνομικοί των εγκληματολογικών εργαστηρίων σαρώνουν τα πάντα, αναζητώντας γενετικό υλικό και αποτυπώματα που ίσως οδηγήσουν σε σύλληψη και άλλων ατόμων.

Δείτε όλες τις εξελίξεις για την υπόθεση της Πόλας Ρούπα στο ΒΙΝΤΕΟ του Star 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top