Ρόδα, ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ ρεβεγιόν και κοπάνα: Το «Βουαλά Αθήνα» θα κοστίσει κάτι λιγότερο από 200.000 ευρώ

Το ένα φιάσκο μετά το άλλο για τον Δήμο Αθηναίων και απάντηση… ούτε για πλάκα

Ρόδα, κοπάνα και πανάκριβο ρεβεγιόν από τον Δήμο Αθηναίων

Την μια αστοχία… μετά την άλλη κάνει τις τελευταίες ημέρες ο Δήμος Αθηναίων, ο οποίος έκανε την αρχή με την περίφημη ρόδα του Συντάγματος (που είναι χειρότερη και από το Γεφύρι της Άρτας») και μας «αποτελείωσε» με το Πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν, το οποίο ούτε λίγο ούτε πολύ θα κοστίσει σχεδόν 200.000 ευρώ!

«ΒΟΥΑΛΑ ΑΘΗΝΑ» ΚΑΙ… ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

Δυο δημοσιεύματα σήμερα (ένα του «Ελεύθερου Τύπου» και ένα της «Εφημερίδας των Συντακτών») αναφέρουν πως το Πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν θα είναι ένα πανάκριβο ψυχαγωγικό πρόγραμμα στο Θησείο.

Συγκεκριμένα, ο «Ελεύθερος Τύπος» αναφέρει πως το «Βουαλά Αθήνα» (αυτός είναι ο τίτλος του ρεβεγιόν) μπορεί να ξεπεράσει ακόμα και τις 190.000 ευρώ, ποσό μεγαλύτερο από το περσινό (που είχε κοστίσει 185.000 ευρώ).

Η «Εφημερίδα των Συντακτών» από την άλλη, αναφέρει πως το κόστος του «Βουαλά Αθήνα» θα ανέλθει σε 165.976.000 ευρώ (με ΦΠΑ).

Αυτό σημαίνει ότι για τις τρεις ώρες που θα διαρκέσει το ρεβεγιόν, θα «κοστίσει» 922 ευρώ το λεπτό.

Ο Κωστής Μαραβέγιας και η μπάντα του που θα τραγουδήσουν, αναμένεται να πάρουν 6.700 ευρώ μεικτά, επιπλέον των 165.976.000 ευρώ.

23:45-23:50 θα παίξουν οι «Dreamy Whispers»

Aπό 23:50-23:55 θα παρουσιάσουν ο Θοδωρής Αθερίδης και η Σμαράγδα Καρύδη

Από 23:55-24:00 θα εμφανιστεί ο Γιώργος Καμίνης

Από 00:05-00:25 θα παίξει Κωστής Μαραβέγιας με  την Big Band του Δήμου

Από 00:25- 00:40 ακολουθεί η Big Βand του Δήμου

Από 00:40 μέχρι 00:45 ο Τάκης Ζαχαράτος θα κάνει τα δικά του

Από 00:45 έως τη 1:00 κλείνει η Orchestra Laou Laou

Όλοι αυτοί μαζί παίρνουν 38.000 ευρώ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΠΑΡΑΓΩΓΗ:

Η «Εφημερίδα των Συντακτών», αναφέρει ακόμα πως δεν πραγματοποιήθηκε διαγωνισμός για την συγκεκριμένη παραγωγή. Η ΕΡΤ θα παρουσιάσει μόνο λίγα λεπτά γύρω από τα μεσάνυχτα, πριν και μετά, ενώ όλο το πρόγραμμα συνολικά θα παρουσιαστεί από το «Action 24», το οποίο αντί να πληρώσει για το δωρεάν πρόγραμμα που θα πάρει, θα πληρωθεί κι από πάνω 6.500 ευρώ.

ΤΟ STAR.GR ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΑΛΛΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ… ΔΕΝ ΠΗΡΕ:

Μετά τα παραπάνω δημοσιεύματα, το star.gr επικοινώνησε με τον Δήμο Αθηναίων αλλά μάλλον οι ιθύνοντες ήταν πολύ απασχολημένοι για να κάνουν τον «κόπο» να σηκώσουν το τηλέφωνο και να απαντήσουν τι από τα παραπάνω είναι αλήθεια και πόσο θα είναι τελικά το κόστος του Πρωτοχρονιάτικου ρεβεγιόν.

ΤΟ ΦΙΑΣΚΟ ΤΗΣ ΡΟΔΑΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΟΠΑΝΑ ΠΡΙΝ ΚΑΛΑ ΚΑΛΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ

Και φυσικά ας μην ξεχνάμε την περιβόητη Ρόδα, που μπορεί ποτέ να μην τέθηκε σε λειτουργία, αλλά παρ΄όλ΄αυτά έγινε διάσημη, λόγω του φιάσκου που την συνοδεύει.

Τα περιστατικά που την ακολουθούν είναι για γέλια και για κλάματα, αν αναλογιστεί κανείς ότι ενώ συνεργάτες του Δήμου Αθηναίων μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ διαβεβαίωναν πως η ρόδα θα λειτουργήσει χωρίς καμία έκπτωση στην ασφάλεια και δωρεάν μέσα στον Ιανουάριο, λίγη ώρα μετά διατάχθηκε τόσο εξαιτίας των δημοσιευμάτων όσο και μετά από μηνυτήρια αναφορά εταιρίας για την επικινδυνότητα της ρόδας, διενέργεια  κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης, με εντολή  του Προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, Ηλία Ζαγοραίου.

Σκοπός είναι η διερεύνηση θεμάτων παραβίασης πολεοδομικών όρων που μπορούν να προκαλέσουν έκθεση σε κίνδυνο, καθώς και της παράβασης καθήκοντος, αφού η ρόδα φέρεται να στήθηκε χωρίς να έχει την απαραίτητη πιστοποίηση ασφάλειας από την εταιρία.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top