Πρόβλεψη σοκ: Θα «θαφτεί» στο χιόνι η Ελλάδα μετά τα Χριστούγεννα;

Τι αναφέρει έγκυρο αμερικανικό site για τον καιρό-Δείτε ποιες ημερομηνίες προβλέπει ότι θα μας «χτυπήσει» πολικό ψύχος

​Για δριμύ πολικό ψύχος πάνω από την Ελλάδα το οποίο αναμένεται να «θάψει» την χώρα στο χιόνι για τέσσερις ημέρες, κάνει λόγο το έγκυρο αμερικανικό site πρόβλεψης καιρού, accuweather.com, όπως σας είχαμε αναφέρει και σε παλιότερη ανάρτηση.

Η είδηση την οποία αναπαράγει και το greekweather.org, αναφέρει πως η τέλεια μετεωρολογική βόμβα αναμένεται να «χτυπήσει» την Ελλάδα μετά τα Χριστούγεννα, και συγκεκριμένα στις 28,29,30, 31 Δεκεμβρίου και 1-2 Ιανουαρίου.

Μάλιστα το αμερικανικό site αναφέρει πως εκείνες τις ημέρες το πολικό ψύχος πάνω από την Ελλάδα σε συνδυασμό με το συνεχόμενο χαμηλό βαρομετρικό πάνω από τη Μεσόγειο και τα Βαλκάνια,θα αποτελέσει εκρηκτικό συνδυασμό.

Αποτέλεσμα θα είναι να δούμε χιόνια ακόμα και σε παραθαλάσσια και πεδινά τμήματα της βόρειας Ελλάδας, με τους Αμερικανούς μετεωρολόγους να προβλέπουν πυκνές χιονοπτώσεις με αρνητικές θερμοκρασίες.

Αυτό επίσης που τονίζει το greekweather.org, είναι πως η αμερικανική ιστοσελίδα accuweather.com τα προηγούμενα χρόνια δεν είχε δώσει τέτοιες προβλέψεις για τη χώρα μας, και όντως δεν είχαμε πολλά χιόνια.

Να αναφέρουμε τέλος, πως η αμερικανική ιστοσελίδα, πέφτει αρκετά μέσα σε προβλεψιμότητα αρκετών ημερών ως και μισό μήνα μετά.

Μένει να δούμε αν όντως θα επαληθευτεί και αυτή τη φορά. Έως τότε, ας κρατάμε μικρό καλάθι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top