Τρίκαλα: ΑΥΤΟΣ είναι ο δάσκαλος που ασέλγησε σε 8 ανήλικα παιδιά!

Τα στοιχεία του δόθηκαν στην δημοσιότητα

Μετά από σχετική διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Τρικάλων, δόθηκα�� στο φως της δημοσιότητας τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες 53χρονου ο οποίος συνελήφθη στις 29 Μαρτίου στην ευρύτερη περιοχή για τα αδικήματα της αποπλάνησης παιδιών και της κατάχρησης ανηλίκων σε ασέλγεια.

upl570758b3a9c82.jpg
Στο πλαίσιο διερεύνησης καταγγελιών από γονείς ανηλίκων διαπιστώθηκε ότι ο 53χρονος είχε προβεί σε ασελγείς πράξεις σε βάρος οκτώ ανηλίκων.

Πρόκειται για τον ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ Παναγιώτη του Κωνσταντίνου και της Δήμητρας, που γεννήθηκε στις 23.08.1963 στη Λαμία

upl5707587d5e0cb.jpg
Σε βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για τις κακουργηματικές πράξεις της αποπλάνησης παιδιών που δεν συμπλήρωσαν τα 12 έτη κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή και της κατάχρησης ανηλίκων που δεν συμπλήρωσαν τα 14 έτη σε ασέλγεια κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή.

upl57075857a5178.jpg
Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας δύο μηνών, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου των ανηλίκων των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

Στο πλαίσιο α��τό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τον τηλεφωνικό αριθμό 24310–63023 του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότιεξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Καταγγελία ΣΟΚ στα Τρίκαλα: Δάσκαλος κατηγορείται ότι ασέλγησε σε 8 ανήλικες

Τρίκαλα: Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 52χρονος δάσκαλος που κατηγορείται για ασέλγεια

ΑΠΟΚΑ��ΥΠΤΙΚΟΣ ο διάλογος των ανηλίκων που κατήγγειλαν ότι ασέλγησε πάνω τους ο δάσκαλος τους

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top