Αυτό θα πει οργάνωση; Μετέτρεψαν το Πολυτεχνείο σε… hot spot (ΦΩΤΟ)

Δεκάδες άτομα μένουν στο κτίριο Γκίνη

Αυτό θα πει οργάνωση; Μετέτρεψαν το Πολυτεχνείο σε… hot spot (ΦΩΤΟ)

​Ένα από τα σοβαρότερα προβλήματα που καλείται να αντιμετωπίσει η Ελλάδα τους τελευταίους μήνες είναι η προσφυγική κρίση.

Σχεδόν σε όλη τη χώρα υπάρχουν μετανάστες και πρόσφυγες, οι οποίοι στην προσπάθεια τους για μία καλύτερη ζωή, εγκλωβίστηκαν καθώς τα σύνορα είναι κλειστά.

STH_2703_014_cmyk.jpg
Η ελληνική κυβέρνηση, ωστόσο, φαίνεται πως έχει πιαστεί στον ύπνο ή τουλάχιστον δεν ξέρει πώς να το χειριστεί. Τα hot spots δεν λειτουργούν σωστά ενώ πολλοί υποστηρίζουν πως οι πρόσφυγες καταφέρνουν να επιβιώσουν χάρη στις ΜΚΟ και την βοήθεια των απλών πολιτών.

Συγκεκριμένες ομάδες οι οποίες δρουν στον αντιεξουσιαστικό χώρο αποφάσισαν ότι μπορούν να κάνυν ό,τι θέλουν και έβαλαν πρόσφυγες και μετανάστες σε δημόσια κτίρια.

f2hotspot.jpg
Έτσι, όπως σας έχει ενημερώσει παλαιότερα το star.gr, εδώ και περίπου ένα μήνα οι γνωστοί άγνωστοι έχουν μετατρέψει το Πολυτεχνείο σε… hot spot. Ειδικότερα, στο κτίριο Γκίνη φιλοξενούνται περίπου 70 άτομα, κατά κύριο λόγο οικογένειες με παιδιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι πρυτανικές Αρχές δεν έχουν πάρει θέση για την συγκεκριμένη κατάληψη ενώ αξίζει να σημειωθεί πως πρόκειται για ένα ιστορικό κτίριο, το οποίο κατά καιρούς έχει υποστεί ζημιές… που φυσικά πλήρωσε ο Έλληνας φορολογούμενος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΚΑΤΑΛΗΨΗ σε κτίριο του Πολυτεχνείου- Το μετέτρεψαν σε κέντρο φιλοξενίας μεταναστών

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top