Τούρκος διακινητής έκλεψε ταχύπλοο ψαροντουφεκά στις Οινούσσες

Απίστευτο περιστατικό

Τούρκος διακινητής έκλεψε ταχύπλοο ψαροντουφεκά στις Οινούσσες

​Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Δευτέρας στην περιοχή Βάτος Οινουσσών με πρωταγωνιστές έναν Τούρκο διακινητή κι έναν ερασιτέχνη ψαροντουφεκά.

Όλα ξεκίνησαν όταν ένας 48χρονος, αποφάσισε να πάει για ψαροντούφεκο στην συγκεκριμένη περιοχή. Ξεκινώντας από το Παντουκειός όμως, δεν σκέφτηκε αυτό που θα ακολουθούσε λίγη ώρα αργότερα.

Φθάνοντας στη Βάτο Οινουσσών, πρόσδεσε το φουσκωτό στο μόλο της περιοχής. Κατά διαβολική όμως σύμπτωση λίγη ώρα αργότερα, στο ίδιο σημείο βρέθηκε Τούρκος διακινητής.

Όπως όμως αποδείχθηκε ο διακινητής αποζητούσε πολλά περισσότερα. Έτσι στο δρομολόγιο της επιστροφής αποφάσισε να πάρει μαζί του και το ταχύπλοο του 48χρονου ψαροντουφεκά.

Ευτυχώς, οι κινήσεις του διακινητή έγιναν αντιληπτές από πλωτό του Λιμεναρχείου Χίου με αποτέλεσμα λίγη ώρα αργότερα οι Λιμενικοί να πάρουν πίσω το ταχύπλοο του 48χρονου, χωρίς όμως να καταφέρουν να πιάσουν τον δράστη ο οποίος οριακά εισήλθε στα τουρκικά χωρικά ύδατα.

Στη συνέχεια το Λιμενικό εντόπισε τόσο τον συνιδιοκτήτη του φουσκωτού Κ.Φ. όσο και τον 48χρονο ψαροντουφεκά Μ.��. παραδίδοντας το σκάφος πίσω στους κατόχους του.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top