Έκλεισε το Caprice – ένα από τα ιστορικότερα μαγαζιά της Μυκόνου

Eίχε συμπεριληφθεί στην λίστα του Newsweek με τα δέκα καλύτερα μπαρ παγκοσμίως

Έκλεισε το Caprice – ένα από τα ιστορικότερα μαγαζιά της Μυκόνου

​Λουκέτο στο θρυλικό Caprice, ένα από τα δυνατότερα τουριστικά ατού της Μικρής Βενετίας της Μυκόνου, αποφάσισε να βάλει ο Άρειος Πάγος. Οι τίτλοι τέλους στο ιστορικό μπαρ που είχε συμπεριληφθεί στην λίστα του Newsweek με τα δέκα καλύτερα μπαρ παγκοσμίως, μπήκαν χθες, στις 10 το βράδυ.

Το κλείσιμο προήλθε ύστερα από εκτέλεση απόφασης του ανώτερου ελληνικού δικαστηρίου που υποχρέωνε τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης να παραδώσει τα κλειδιά στον ιδιοκτήτη του ακινήτου και να το εγκαταλείψει.

Το τελευταίο διάστημα οι δύο πλ��υρές διαπραγματεύονταν το ενδεχόμενο παράτασης λειτουργίας του ως το τέλος της φετινής σεζόν, αλλά οι διαπραγματεύσεις δεν είχαν αίσιο τέλος. Έτσι εφαρμόστηκε η απόφαση του Άρειου Πάγου.

Συγκινητικές ήταν οι στιγμές που εκτυλίχθηκαν έξω από το Caprice μόλις έκλεισε τις πόρτες του. Πλήθος κόσμου μαζεύτηκε έξω από το μαγαζί για να το αποχαιρετήσει.

Έτσι στήθηκε ένα αυτοσχέδιο πάρτυ με την dj να έχει βγάλει την κονσόλα της έξω και να επιλέγει μουσική και έναν από τους μπάρμεν να έχει στήσει έναν πάγκο και να κερνάει όσους έρχονταν για να πιουν ένα τελευταίο ποτό στο θρυλικό μπαρ. Το πάρτυ κράτησε μέχρι αργά, αφού ο κόσμος δεν έλεγε να αποχωρήσει.

βίντεο: mykonos live tv

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top