ΑΥΤΟΣ είναι ο γιος γνωστού επιχειρηματία που κατηγορείται ότι παγίδευε ανήλικες μέσω Facebook

Τα στοιχεία του 22χρονου δόθηκαν στη δημοσιότητα από την αστυνομία

ΑΥΤΟΣ είναι ο γιος γνωστού επιχειρηματία που κατηγορείται ότι παγίδευε ανήλικες μέσω Facebook

​Στη δημοσιότητα έδωσε η αστυνομία τα στοιχεία του 22χρονου, ο οποίος κατηγορείται ότι παγίδευε ανήλικα κορίτσια μέσω Facebook.

τυκλ.jpg
Συγκεκριμένα πρόκειται για τον Κωνσταντίνο Ματεμτζή, του Δημητρίου και της Βαρβάρας, ο οποίος γεννήθηκε το 1993 στο Βόλο Μαγνησίας.

Ο νεαρός, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες, είναι γιος γνωστού επιχειρηματία συνελήφθη από την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος μετά από καταγγελία μιας 14χρονης.

αωβξνμκ.jpg
Σύμφωνα με τη δικογραφία, εκείνος εκβίαζε ανήλικα κορίτσια με φωτογραφίες τους, τις οποίες είχε προσαρμόσει σε πορνογραφικό υλικό και με την απειλή ότι θα τις στείλει σε φίλους και συγγενείς τους, τα ανάγκαζε να ποζάρουν γυμνά μπροστά από την κάμερα του υπολογιστή τους με το φερόμενο δράστη να καταγράφει το άσεμνο υλικό.

δφγηκ.jpg
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για γόνο εύπορης οικογένειας ο οποίος έχει ως χόμπι το μπιλιάρδο και γνωρίζει πώς να κάνει μοντάζ.

ςερτ.jpg
Να σημειωθεί ότι μετά από έρευνα στην κατοχή του βρέθηκε πορνογραφικό υλικό που είχε καταγράψει από τα θύματα του, στο οποίο περιλαμβάνεται βίντεο διάρκειας μιας ώρας με 14χρονη «πρωταγωνίστρια».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top