Φόβοι και για ΤΕΤΑΡΤΟ Έλληνα νεκρό στο Norman Atlantic

Μεγαλώνει η αγωνία για τους αγνοούμενους

Φόβοι και για ΤΕΤΑΡΤΟ Έλληνα νεκρό στο Norman Atlantic

​Δεν έχει τέλος η αγωνία για τους αγνοουμένους του Norman Atlantic, καθώς υπάρχουν φόβοι πως μπορεί να είναι και τέταρτος Έλληνας νεκρός.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ιταλικές αρχές ενημέρωσαν την οικογένεια ενός από τους εννέα αγνοουμένους ότι ο άνθρωπός τους είναι δυστυχώς νεκρός, όμως οι ελληνικές αρχές δεν επιβεβαιώνουν ακόμα τίποτα, καθώς δεν έχει γίνει η αναγνώριση της σορού από τους συγγενείς του.

Το Σάββατο, μέλη της οικογένειας του αγνοουμένου θα μεταβούν στην Ιταλία για να προχωρήσουν στην μακάβρια διαδικασία της αναγνώρισης και αν τελικά πρόκειται για τον συγγενή τους, μόνο τότε θα υπάρξει επίσημη ανακοίνωση από το υπουργείο Ναυτιλίας.

Αυτό που επίσημα ισχύει είναι ότι οι Έλληνες αγνοούμενοι από το φλεγόμενο Norman Atlantic είναι εννέα.

Συγκεκριμένα πρόκειται για τους:

1. ΚΟΥΦΟΓΙΩΡΓΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ
2. ΣΥΜΕΩΝΙΔΗ ΙΩΑΝΝΗ
3. ΤΣΑΜΗ ΒΑΣΙΛΕΙΟ
4. ΝΙΚΟΛΑΡΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟ
5. ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗ ΓΕΡΑΣΙΜΟ
6. ΣΑΓΙΡΙΔΗ ΝΙΚΟΛΑΟ
7. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΓΕΩΡΓΙΟ
8. ΚΑΡΑΒΑΓΓΕΛΗ ΕΥΑΓΓΕΛΟ
9. ΣΟΦΟ ΙΩΑΝΝΗ

Επίσης την Τετάρτη ανακοινώθηκε ότι υπάρχει και τρίτος Έλληνας νεκρός, ο Νικόλαος Παράσχης, 58 ετών, ο οποίος καταγόταν από την Ζάκυνθο και ήταν πατέρας δύο παιδιών.

Ο συνολικός αριθμός των νεκρών μέχρι στιγμής είναι 10, εκ των οποίων τρεις είναι οι Έλληνες που έχουν ταυτοποιηθεί, 4 οι ταυτοποιημένοι αλλοδαποί και 2 ακόμη μη ταυτοποιημένοι.

Την ίδια ώρα, στις 14:30 το μεσημέρι της Πρωτοχρονιάς κατέπλευσε στο νέο λιμάνι Πατρών το καράβι της Superfast Ferries που μετέφερε άλλους 25 Έλληνες διασωθέντες, μέλη του πληρώματος του Norman Atlantic.

Διαβάστε επίσης:

Τρεις οι νεκροί Έλληνες του Norman Atlantic-Αυτά είναι τα ονόματα των 9 αγνοουμένων

Oργή από τους Έλληνες διασωθέντες του Norman Atlantic

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top