Βενετία έγινε η Βέροια:Πλημμύρισαν σπίτια και χωράφια-Κάτοικοι σε απόγνωση(ΒΙΝΤΕΟ+ΦΩΤΟ)

Μεγάλες καταστροφές από την χθεσινή θεομηνία

​Βενετία έγινε η... Ημαθία από την έντονη βροχόπτωση που σημειώθηκε το Σάββατο στην περιοχή.

Αυλές, δρόμοι, ισόγεια και χωράφια πλημμύρισαν με τους κατοίκους να είναι σε απόγνωση και αγανακτισμένοι από τις μεγάλες καταστροφές που προκάλεσε η θεομηνία.

3.jpg

555 030.jpg

Οι αγρότες για ακόμη μια φορά πρέπει να πληρώσουν τα σπασμένα, καθώς βαμβάκια και τεύφτλα έχουν καταστραφεί, βυθίζοντας στην απελπισία εκατοντάδες ανθρώπους που είδαν το βιος τους να καταστρέφεται και τους κόπους τους να πηγαίνουν χαμένοι.

8.jpg

Στο χωριό Αγία Τριάδα του δήμου Αλεξάνδρειας η ισχυρή νεροποντή έφερε όλα τα νερά μέσα στα σπίτια, ενώ δύο ηλικιωμένες γυναίκες 88 χρονών αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους με την βοήθεια των πυροσβεστών π��υ έσπευσαν στο σημείο

9.jpg

Λόγω του καιρού, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα laikoyra.gr, το απόγευμα του Σαββάτου ο δρόμος Βεργίνας-Μελίκης έκλεισε από την υψηλή στάθμη της νεροποντής και η περιφέρεια μαζί με τους δήμους έστειλαν σκαπτικά μηχανήματα για να ανοίξει και πάλι.

Επίσης, το ΠΟΤΑΜΙ στην γέφυρα στην Λυκογιάννη φούσκωσε διότι είναι φρακαρισμένη από σκουπίδια και δένδρα και όπως υποστηρίζουν οι κάτοικοι για αυτό φταίει η ανευθυνότητα των αρχών

[UNSET].jpg

Και στο χωριό Πατρίδα της Βέροιας οι ζημιές ήταν πολλές. Οικόπεδα δρόμοι και χωράφια πλημμύρισαν για τα καλά, με τους κατοίκους να καταγγέλλουν την δημοτική αρχή ότι δεν μερίμνησε για τον καθαρισμό των φρεατίων .

7.jpg

Κατά την διάρκεια της έντονης βροχόπτωσης, το μποτιλιάρισμα στον περιφερειακό δρόμο Βέροιας-Σκύδρας ήταν μεγάλο λόγω υπερχείλισης των φρεατίων.

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top