Για σπουδές δημοσιογραφίας η επιλογή είναι μία: New Media Studies

Κάλεσε τώρα στο 211 189 2650

H New Media Studies αποτελεί την ολοκληρωμένη πρόταση για όσους θέλουν να ασχοληθούν με την δημοσιογραφία και τα Νέα Μέσα.

Απευθύνεται σε νέους και νέες που θέλουν να μπουν στο χώρο των Media, σε δημοσιογράφους που θέλουν να δώσουν ώθηση στην καριέρα τους, αλλά και σε όλους εκείνους που θέλουν να αλλάξουν επαγγελματική πορεία και να ακολουθήσουν το όνειρο τους για μια καριέρα στη δημοσιογραφία, την τηλεόραση και το ραδιόφωνο.

IMG_0277.jpg

Ο Σταμάτης Μαλέλης, ιδιοκτήτης και ενεργός καθηγητής ο ίδιος, έχει συγκεντρώσει μια ομάδα έμπειρων καθηγητών και έχει σχεδιάσει ένα σύστημα σπουδών που συνδυάζει τη θεωρητική κατάρτιση με την πρακτική άσκηση, με σκοπό να εκπαιδεύσει και να δημιουργήσει δημοσιογράφους με γνώσεις, ικανότητα και εμπειρία, ικανούς να ανταποκριθούν σ��ις υψηλές απαιτήσεις του επαγγέλματος από την πρώτη μέρα της αποφοίτησής τους.

Με ακόμη περισσότερη πρακτική εξάσκηση, με εργασίες και επιπλέον εξειδικευμένα σεμινάρια, η New Media Studies δεν υπόσχεται αλλά δίνει πραγματικές ευκαιρίες εξέλιξης.

IMG_0007.jpg

Εάν και εσύ συμμερίζεσαι τον ενθουσιασμό μας, εάν είσαι έτοιμος για δουλειά, τότε έλα μαζί μας. Οι εγγραφές έχουν ήδη ξεκινήσει για περιορισμένο αριθμό θέσεων.

Κάλεσε τώρα στο 211 189 2650, για να κλείσεις ραντεβού προκειμένου να ενημερωθείς για το πρόγραμμα σπουδών και τις ευκαιρίες που ανοίγονται μπροστά σου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top