Συναγερμός στο Βόλο: Μεγάλη φωτιά σε εργοστάσιο ανακυκλώσιμων υλικών

Μεγάλη κινητοποίηση της αστυνομίας και του ΕΚΑΒ

​Συναγερμός σήμανε στις Πυροσβεστικές Υπηρεσίες Θεσσαλίας λίγο μετά τις 12.00 ,όταν και έλαβαν ένα τηλεφώνημα για φωτιά που ξέσπασε σε εργοστάσιο ανακυκλώσιμων υλικών στην Β' Βιομηχανική Περιοχή (ΒΙΠΕ) Βόλου.

Στο σημείο επιχειρούν, σύμφωνα με πληροφορίες, συνολικά 50 άνδρες με 15 οχήματα της πυροσβεστικής, προσπαθώντας να θέσουν υπό τον έλεγχό τους την πυρκαγιά, ώστε να μην εξαπλωθεί σε παρακείμενα εργοστάσια, τα οποία, όπως και αυτό που καίγεται, έχουν αποθηκευμένα εύφλεκτα υλικά και ειδικά η διπλανή του μονάδα στην οποία υπάρχουν δεξαμενές με μαζούτ και εκατοντάδες βαρέλια με πιθανώς εύφλεκτο υλικό.

Στο εργοστάσιο, που δεν λειτουργεί ακόμη κανονικά, αφού βρίσκεται υπό κατασκευή, πραγματοποιούνταν εργασίας ηλεκτροσυγκόλλησης μέχρι την στιγμή που, για άγνωστους ακόμα λόγους, ξέσπασε η φωτιά.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πληροφορίες για τραυματίες, ωστόσο η αστυνομία έχει αποκλείσει την περιοχή για λόγους ασφαλείας και στο σημείο βρίσκονται και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, αφού ο μαύρος πυκνός καπνός δημιουργεί προβλήματα στους πυροσβέστες, παρά το γεγονός ότι επιχειρούν με τον απαραίτητο εξοπλισμό.

Βίντεο evolos.gr

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top