Τριπλή κόντρα ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ για απλή αναλογική, πλειστηριασμούς, επαγγελματίες

«Άναψε φωτιές» η δήλωση Γεωργιάδη για «ντεμοντέ» συζήτηση πλειστηριασμών

Νέα τριπλή κόντρα σημειώθηκε μεταξύ της Νέας Δημοκρατίας και του ΣΥΡΙΖΑ, για την απλή αναλογική, τους πλειστηριασμούς και τους ελεύθερους επαγγελματίες. 

Τσίπρας στο Star: Σκέφθηκα να παραιτηθώ τη βραδιά των εκλογών!  

Απέναντι μάλιστα σε όσα δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας στο Star, ότι η στρατηγική της απλής αναλογικής ηττήθηκε, ο εξαδελφός του Γιώργος Τσίπρας δήλωσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα την επαναφέρει. 

Εκλογές 2023 - Γιώργος Τσίπρας: Θα επαναφέρουμε την απλή αναλογική

Γ. Τσίπρας: Θα επαναφέρουμε την απλή αναλογική   

Στην εκπομπή του Γιώργου Κουβαρά στην ΕΡΤ έγινε ο παρακάτω διάλογος του υποψήφιου βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ  με τον υποψήφιο βουλευτή της ΝΔ Θεόδωρο Ρουσόπουλο:    
   
Θ. Ρουσόπουλος: Θα επαναφέρετε την απλή αναλογική; 
Γ. Τσίπρας: Φέραμε την απλή αναλογική γιατί ήταν πάγιος πόθος και αίτημα της δημοκρατικής παράταξης. 
Γ. Κουβαράς: Θα την επαναφέρετε τελικά; 
Γ. Τσίπρας: Θα την επαναφέρουμε. Το πότε θα την επαναφέρουμε δεν σας το είπα, αλλά θα την επαναφέρουμε. 

Ρουσόπουλος στο star.gr: Κάνω... κουπί στην κυριολεξία πριν τις εκλογές!

Θ. Ρουσόπουλος: Να σεβαστούμε τον Έλληνα πολίτη και την ψήφο του

«Να σεβαστούμε τον Έλληνα πολίτη και την κρίση του. Θέλουμε αυτοδυναμία για να συνεχίσουμε το έργο για το οποίο μας επιβράβευσε ο Έλληνας πολίτης» επισήμανε ο Θ. Ρουσόπουλος από την πλευρά του, με τη ΝΔ να σχολιάζει: «Η δήλωση του Γιώργου Τσίπρα για επαναφορά της απλής αναλογικής δείχνει ότι στον ΣΥΡΙΖΑ αρνούνται ακόμη και τώρα να αποδεχθούν την πραγματικότητα».    

Καβγάς Γεωργιάδη - Θεοχαρόπουλου για τους πλειστηριασμούς

Μετά την κόντρα για την απλή αναλογική, «τα αίματα άναψαν»  για τα καλά μεταξύ του Άδωνι Γεωργιάδη και του Θανάση Θεοχαρόπουλου στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου,  όταν ο πρώην υπουργός της Νέας Δημοκρατίας είπε ότι είναι ντεμοντέ η κουβέντα για τους πλειστηριασμούς.  

«Αυτή η κουβέντα είναι ντεμοντέ. Είναι ντεμοντέ αυτό που λέτε» δήλωσε ο Α. Γεωργιάδης, για να ξεκινήσει η έντονη αντιπαράθεση με τον υποψήφιο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ:      

Θ. Θεοχαρόπουλος: Ντεμοντέ δεν είναι. Ντεμοντέ είναι η πολιτική σας. Λέτε ντεμοντέ το πρόβλημα βιωσιμότητας, ότι ξεσπιτώνεται ο κόσμος. 

Α. Γεωργιάδης: Λέω ντεμοντέ εσάς. Τον Θεοχαρόπουλο. Εσένα λέω ντεμοντέ. Ξέρετε γιατί; Γιατί με αυτά τα επιχειρήματα κάνατε εκλογές και φάγατε 21 μονάδες στο κεφάλι. 

«Είναι τέτοια η αλαζονεία της ΝΔ που νομίζει ότι οι πολίτες της έδωσαν λευκή επιταγή για να βγάλει τις πρώτες κατοικίες τους στο σφυρί» σχολίασε ο ΣΥΡΙΖΑ, ασκώντας κριτική στις δηλώσεις του κ. Γεωργιάδη. 

Κόντρα ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ για ελεύθερους επαγγελματίες και αγρότες 

Οι αντιπαραθέσεις δεν έχουν τελειωμό. Για ρεσιτάλ κυνισμού και αλαζονείας κατηγορεί τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας ο ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή και τις δηλώσεις του Θεόδωρου Σκυλακάκη σε σχέση με την ιατροφαρμακευτική κάλυψη αγροτών και ελεύθερων επαγγελματιών που έχουν οφειλές.  

ΕΦΚΑ: Πώς θα ανακτήσουν ασφαλιστική ικανότητα επαγγελματίες με χρέη

«Η ασφάλιση έχει ένα βαθμό ανταποδοτικότητας. Ο φορολογούμενος ή ο ελεύθερος επαγγελματίας που πληρώνει την εισφορά του, την πληρώνει κανονικά, γιατί αυτός θα πρέπει να επιβαρυνθεί πολλαπλά;» δήλωσε ο πρώην αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών στον Real Fm, με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Χαρίτση, να απαντά: «Τι μας λέει τώρα ο κ. Σκυλακάκης; Να πάνε να κόψουν το λαιμό τους αυτοί που δεν έχουν να πληρώσουν;».   

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top