Η νέα BMW M4 CS με αγωνιστικές επιδόσεις

Με τους 550 ίππους «βάζει φωτιά» στην άσφαλτο

Η νέα BMW M4 CS με αγωνιστικές επιδόσεις

Η BMW M GmbH παρουσιάζει τώρα μία ειδική έκδοση από τη σειρά των BMW M3 και BMW M4, η οποία τοποθετείται σε μία κατηγορία ανάμεσα στα καθαρόαιμα αυτοκίνητα που προσφέρουν έντονες εμπειρίες στην πίστα και τα μοντέλα που υπόσχονται δυνατές συγκινήσεις και επιδόσεις στον δρόμο. Η νέα BMW M4 CS ενσωματώνει τα χαρακτηριστικά που συνήθως συναντάμε σε αυτοκίνητα υψηλών επιδόσεων στην πολυτελή μεσαία κατηγορία εμπλουτίζοντάς τα με άφθονο συναίσθημα.

Η νέα BMW M4 CS

Η αυξημένη ισχύς που φτάνει τα 405 kW/550 hp, η ειδική για το μοντέλο ρύθμιση του πλαισίου και το μειωμένο βάρος – καθώς ένας μεγάλος αριθμός εξαρτημάτων κατασκευάζεται από πλαστικό ενισχυμένο με ανθρακονήματα (CFRP) - προσδίδουν ένα επιπλέον πλεονέκτημα στη φιλοσοφία της τετραθέσιας BMW M4 Coupé, καθημερινή πρακτικότητα, προηγμένο εξοπλισμό και αποκλειστικά σχεδιαστικά χαρακτηριστικά.

Η νέα BMW M4 CS

Ο κινητήρας της νέας BMW M4 CS αποδίδει τη μέγιστη ροπή των 650 Nm μόλις από τις 2.750 σ.α.λ. έως και τις 5.950 σ.α.λ. Η μέγιστη ισχύ αποδίδεται στις 6.250 σ.α.λ., ενώ το όριο περιστροφής του κινητήρα φτάνει τις 7.200 σ.α.λ. Στην BMW M4 CS, το οκτατάχυτο κιβώτιο M Steptronic και η έξυπνη τετρακίνηση M xDrive προσδίδουν στη νέα ειδική έκδοση δυναμική ισορροπία και σιγουριά σε κάθε περίσταση.

Η νέα BMW M4 CS

Η άμεση παροχή ισχύος και η βελτιστοποιημένη πρόσφυση εξασφαλίζουν επιτάχυνση 0 - 100 km/h σε 3,4 δευτερόλεπτα. Σε δοκιμές στην πίστα Nordschleife του Nürburgring - το απόλυτο βαρόμετρο για όλα τα αυτοκίνητα BMW M όσον αφορά την χαρακτηριστική συνταγή δυναμικής ισχύος, ευελιξίας και ακρίβειας χειρισμού Μ - η νέα BMW M4 CS κατέγραψε επίσημο και επικυρωμένο χρόνο 7 λεπτά 21,989 δευτ. για τον πλήρη γύρο των 20.832 χιλιομέτρων.

Η νέα BMW M4 CS θα παράγεται μαζί με τις υπόλοιπες εκδόσεις της BMW M4 στο εργοστάσιο του BMW Group στο Dingolfing από τον Ιούλιο του τρέχοντος έτους. Τα βιβλία παραγγελιών θα ανοίξουν περί τα τέλη Μαΐου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top