Γιατί είναι πιο εύκολο να αποκτήσετε τώρα ένα Ford Focus

Με 8 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση

Γιατί είναι πιο εύκολο να αποκτήσετε τώρα ένα Ford Focus

Τώρα  οι οδηγοί στην Ελλάδα μπορούν τώρα να αποκτήσουν γρήγορα, εύκολα και με ακόμα πιο προσιτούς όρους το Ford Focus που ταιριάζει στις ανάγκες τους σε 5θυρες Hatchback εκδόσεις που παίρνουν κίνηση από τον προηγμένο κινητήρα βενζίνης 1.0L EcoBoost Hybrid με απόδοση 125PS και 155PS και τον εξαιρετικά οικονομικό σε κατανάλωση καυσίμου πετρελαιοκινητήρα 1.5L EcoBlue με απόδοση 115PS σε συνδυασμό είτε με χειροκίνητο είτε με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων. 

Γιατί είναι πιο εύκολο να αποκτήσετε τώρα ένα Ford Focus

Το Ford Focus προσφέρει ένα ευρύχωρο, πρακτικό και άριστα συνδεδεμένο εσωτερικό που διαθέτει πρωτοποριακές τεχνολογίες άνεσης και καινοτόμο σχεδιασμό για να προσαρμόζεται στις ανάγκες των πελατών. Το  προηγμένο σύτσημα SYNC 4 της Ford υποστηρίζεται από μία κεντρική οθόνη αφής 13,2’’ με διαισθητική διεπαφή που σημαίνει ότι οι οδηγοί μπορούν με όχι περισσότερα από ένα ή δύο αγγίγματα να διαχειρίζονται τις εφαρμογές, τις πληροφορίες ή τα συστήματα που επιθυμούν.

Γιατί είναι πιο εύκολο να αποκτήσετε τώρα ένα Ford Focus

Η νέα οθόνη αφής περιλαμβάνει επίσης χειριστήρια για λειτουργίες όπως η θέρμανση και ο εξαερισμός που μέχρι πρότινος ενεργοποιούνταν με φυσικά κουμπιά, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα τη δημιουργία μιας πιο απέριττης και μινιμαλιστικής κεντρικής κονσόλας. Το σύστημα προσφέρει επίσης ασύρματη συμβατότητα Apple CarPlay και Android Auto επιτρέποντας την άριστη ενσωμάτωση μεταξύ των λειτουργιών του smartphone και του SYNC 4. 

Με τα καινοτόμα προγράμματα χρηματοδότησης Ford Finance, η απόκτηση οποιασδήποτε έκδοσης του δημοφιλούς Ford Focus είναι εύκολη, αλλά και συμφέρουσα όσο ποτέ άλλοτε, προβλέποντας μοναδικούς όρους, όπως είναι το ετήσιο ονομαστικό επιτόκιο 2,99%,  προκαταβολή από μόλις 20% και διάρκεια χρηματοδότησης έως 60 μήνες. Επιπλέον, η Ford Motor Ελλάς προσφέρει πρόσθετο όφελος Ford Value ύψους 1.972€. 

Γιατί είναι πιο εύκολο να αποκτήσετε τώρα ένα Ford Focus

Τα μοναδικά προνόμια αγοράς για το Ford Focus δεν σταματούν εδώ, καθώς όλες οι εκδόσεις απολαμβάνουν συνδυαστικά με παραπάνω όλα τα οφέλη της κορυφαίας 8ετούς εργοστασιακής εγγύησης Ford Protect, η οποία εξασφαλίζει ξέγνοιαστα και γεμάτα αυτοπεποίθηση χιλιόμετρα, πλήρη κάλυψη, αλλά και υψηλή μεταπολιτική αξία, καθώς η εγγύηση μπορεί να μεταβιβαστεί χωρίς καμία επιβάρυνση και προϋπόθεση στον επόμενο ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου. 

Γιατί είναι πιο εύκολο να αποκτήσετε τώρα ένα Ford Focus

Εναλλακτικά, για όσους θέλουν να μεγιστοποιήσουν το όφελος από την αγορά του νέου τους Ford Focus, μπορούν να αξιοποιήσουν το  προωθητικό πρόγραμμα Ford Value που τους δίνει την ευκαιρία να το αποκτήσουν με συνολικό όφελος 3.300€. 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top