Νέος βαρύτιμος τίτλος για το Hyundai IONIQ 5 N

To Hyundai IONIQ 5 N αναδείχθηκε 2024 World Performance Car

To Hyundai IONIQ 5 N αναδείχθηκε 2024 World Performance Car

Η Hyundai συνέχισε το νικηφόρο σερί της στα World Car Awards με το αμιγώς ηλεκτρικό όχημα υψηλών επιδόσεων IONIQ 5 N να αναδεικνύεται World Performance Car για το 2024. Αυτή είναι η τέταρτη μεγάλη νίκη της γκάμας Hyundai IONIQ 5 στα World Car Awards τα τελευταία τρία χρόνια. Η σημερινή νίκη εδραιώνει τη θέση του IONIQ 5 N ως πρωτοπόρου στην αγορά, καθώς συνεχίζει να ξεπερνά τους αντιπάλους του με την εξαιρετική τεχνολογία υψηλών επιδόσεων που διαθέτει.

Τα World Car Awards ανακοίνωσαν τους νικητές του φετινού διαγωνισμού σε τελετή που πραγματοποιήθηκε στις 27 Μαρτίου 2024 κατά τη διάρκεια της Διεθνούς Έκθεσης Αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης 2024 (NYIAS). Οι πολλές υποψηφιότητες της Hyundai Motor αντικατοπτρίζουν την εδραίωσή της στην παγκόσμια σκηνή και βασίζονται στην προηγούμενη επιτυχία της στα World Car Awards. Τα IONIQ 5 και IONIQ 6 κατέκτησαν τους κορυφαίους τίτλους των World Car Awards το 2022 και το 2023 στις κατηγορίες World Car, World Electric Vehicle και World Car Design.

Το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό όχημα της Hyundai N, το IONIQ 5 N αντιπροσωπεύει μια νέα κατηγορία ηλεκτρικών οχημάτων υψηλών επιδόσεων εστιασμένων στον οδηγό μέσω νέων τεχνολογιών και υψηλών δυνατοτήτων σε πίστα, σηματοδοτώντας το πρώτο βήμα στη στρατηγική ηλεκτροκίνησης της μάρκας N. Συνδυάζει την τυπική Electric Global Modular Platform (E-GMP) του IONIQ 5 με τις τεχνολογίες του μηχανοκίνητου αθλητισμού της Hyundai N και αξιοποιεί την τεχνογνωσία της από τα ηλεκτροκίνητα «Rolling Labs» για να μεγιστοποιήσει τις δυνατότητες υψηλών επιδόσεών του. Το IONIQ 5 N έχει επαινεθεί ευρέως στα μέσα ενημέρωσης ως «πρωτοποριακό», «game changer» και «σημείο αναφοράς» για ηλεκτρικάοχήματα υψηλών επιδόσεων. Το IONIQ 5 N κατέκτησε επίσης τον τίτλο Top Gear 2023 Car of the Year και σημείωσε τον ταχύτερο γύρο ηλεκτρικού SUV στο Nordschleife Nürburgring σύμφωνα με το γερμανικό «Sport Auto».

Τα World Car Awards είναι μια ετήσια εκδήλωση στην οποία 100 διεθνείς κριτές από 29 χώρες διενεργούν test-drives και ψηφίζουν από μια γκάμα επιλεγμένων οχημάτων τα καλύτερα οχήματα ανά κατηγορία.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top