Davanti: Τα ελαστικά χωρίς... αέρα

«Δείχνει τον δρόμο» στην έρευνα και την εξέλιξη ελαστικών

Davanti: Τα ελαστικά χωρίς...αέρα

Αυτή την περίοδο η Davanti λανσάρει στην ελληνική αγορά τρία νέα ελαστικά, για πολύ διαφορετικές απαιτήσεις. Το νέο Protoura Race είναι ένα ημι-αγωνιστικό, semi-slick ελαστικό με άδεια χρήσης για τον δρόμο. Το Protoura Sport DSP Runflat είναι ένα σπορ λάστιχο που μπορεί να κινηθεί χωρίς αέρα. Και το Terratoura M/T είναι ένα σκληροτράχηλο «Mud Terrain» που επεκτείνει την γκάμα ελαστικών εκτός δρόμου της εταιρείας.

Στόχος της Davanti είναι να «δείχνει τον δρόμο» στην έρευνα και την εξέλιξη ελαστικών, αλλά και να συμβάλλει στην ανακοπή της κλιματικής αλλαγής, «δείχνοντας το μέλλον» της βιομηχανίας, και θεωρώντας καθήκον της τον περιορισμό του ανθρακικού αποτυπώματός της. Και το 2024 αυτό εκφράζεται στην πράξη, φυτεύοντας 2.000 δέντρα κάθε μήνα, σε συνεργασία με την περιβαλλοντική οργάνωση Ecologi.

Davanti: Τα ελαστικά χωρίς...αέρα

Στην Ελλάδα, η Davanti έχει κάνει ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία της, ντύνοντας με τα χρώματά της αυτοκίνητα δρόμου και αγωνιστικά για rally και drift. Για το 2024 στηρίζει τον Μ. Εγγλεζόπουλο, που αγωνίζεται στο Παν. Πρωτάθλημα Drift και αναστατώνει το κοινό με τα θεαματικά του περάσματα. Η αγωνιστική BMW του υποδέχτηκε τους προσκεκλημένους στην παρουσίαση της Αθήνας, ενώ ένα πανίσχυρο, βελτιωμένο Audi RS3 βρισκόταν στην αντίστοιχη θέση στη Θεσσαλονίκη.

Στην Ελλάδα τα ελαστικά της Davanti εισάγονται αποκλειστικά από το Spanos Group, και διατίθενται μέσω επιλεγμένων συνεργατών σε όλη την επικράτεια.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top