Πότε έρχεται στην Ελλάδα το νέο Audi A3 allstreet

Το νέο Audi A3 allstreet είναι για σκληρές διαδρομές  

Πότε έρχεται στην Ελλάδα το νέο Audi A3 allstreet

Το A3 allstreet προσφέρει μία νέα επιλογή σε όποιον αναζητά ένα premium μοντέλο της κατηγορίας C με την ευελιξία ενός hatchback και τις δυνατότητες ενός SUV. Με τη χαρακτηριστική off-road εμφάνισή του, με τρία εκατοστά μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος και την υπερυψωμένη θέση των καθισμάτων, το νέο μοντέλο της Audi προσφέρει μία ασυναγώνιστη επιλογή με υψηλά επίπεδα λειτουργικότητας και δυνατοτήτων. 

Πότε έρχεται στην Ελλάδα το νέο Audi A3 allstreet

Το A3 allstreet είναι ψηφιακό και συνδεδεμένο - χάρη σε πολυάριθμες υπηρεσίες συνδεσιμότητας, λειτουργίες κατά παραγγελία (on demand) και ένα store για κατεβάσματα εφαρμογών (app). Ο βασικός εξοπλισμός περιλαμβάνει το ψηφιακό ραδιόφωνο DAB+ και την οθόνη αφής των 10,1 ιντσών μαζί με το Audi virtual cockpit και μία ασύρματη θέση φόρτισης smartphone. Εκτός από τις δύο θύρες φόρτισης USB-C που βρίσκονται μπροστά στην κεντρική κονσόλα, στάνταρ είναι και οι δύο επιπλέον πίσω.

Πότε έρχεται στην Ελλάδα το νέο Audi A3 allstreet

Χάρη στην ελαφρώς υπερυψωμένη θέση των καθισμάτων, το A3 allstreet προσφέρει αυξημένη άνεση κατά την επιβίβαση και την αποβίβαση, καθώς και καλύτερη ορατότητα. Ο χώρος αποσκευών έχει χωρητικότητα 380 λίτρων, που φτάνει έως και τα 1.200 λίτρα με αναδιπλωμένα τα πίσω καθίσματα. Στάνταρ είναι και οι ράγες οροφής. Στα προαιρετικά χαρακτηριστικά περιλαμβάνονται η ηλεκτρική πίσω πόρτα, ο αφαιρούμενος κοτσαδόρος και το πακέτο εξοπλισμού για την αποθήκευση αντικειμένων... 

Το A3 allstreet αρχικά θα διατίθεται  στην έκδοση 35 TFSI, με βενζινοκινητήρα 1,5 λίτρων, που αποδίδει 110 kW (150 ίππους) και συνδυάζεται με επτατάχυτο S tronic και ήπια υβριδική τεχνολογία. Προς το τέλος της χρονιάς θα ακολουθήσουν δύο ακόμα εκδόσεις. Η πρώτη, με σύστημα μετάδοσης plug-in hybrid και συνδυαστική ισχύ 204 ίππων και η δεύτερη με κινητήρα δίλιτρο, TFSI, απόδοσης 204 ίππων και τετρακίνηση.  

Πότε έρχεται στην Ελλάδα το νέο Audi A3 allstreet

Το A3 allstreet προσφέρει στάνταρ υψηλά επίπεδα ασφάλειας. Το Audi pre sense front, το σύστημα αποφυγής σύγκρουσης και υποβοήθησης στροφής και το σύστημα προειδοποίησης αλλαγής λωρίδας, βοηθούν στην αποφυγή ατυχημάτων με άλλους χρήστες του δρόμου. Το adaptive cruise assist, το οποίο βοηθά στον διαμήκη και πλευρικό έλεγχο και που συμπληρώνεται από μια λειτουργία υποβοήθησης αλλαγής λωρίδας, ενισχύει την άνεση του οδηγού. Στην κίνηση στην πόλη, το σύστημα υποβοήθησης στάθμευσης (park assist) με το εξελιγμένο park assist plus, υποβοηθά τον οδηγό στο παρκάρισμα και στην οπισθοπορεία. Η προειδοποίηση αλλαγής λωρίδας (lane change warning), η προειδοποίηση εξόδου (exit warning) και η υποβοήθηση διασταυρούμενης οπίσθιας κυκλοφορίας (rear cross-traffic) χρησιμοποιούν τα πίσω ραντάρ για να ελέγχουν την κυκλοφορία πίσω και δίπλα από το όχημα για ακόμη μεγαλύτερη ασφάλεια και άνεση. 

Πότε έρχεται στην Ελλάδα το νέο Audi A3 allstreet

Το A3 allstreet κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της Audi στο Ingolstadt και θα είναι διαθέσιμο στην ελληνική αγορά από τον ερχόμενο Μάϊο με τιμές πώλησης που θα ανακοινωθούν πολύ σύντομα.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top