Αυτό είναι το ανανεωμένο Ford Puma

Έρχεται και το ηλεκτρικό Ford Puma

Αυτό είναι το ανανεωμένο Ford Puma

Η Ford αποκάλυψε σήμερα το νέο Puma - μια εξέλιξη υψηλής τεχνολογίας του δημοφιλέστερου επιβατικού οχήματος της αμερικανικής μάρκας στην Ευρώπη, Τα ενιαία σχεδιαστικά στοιχεία τα οποία ρέουν απρόσκοπτα στο εσωτερικό συνδυάζονται με προηγμένες ψηφιακές οθόνες, διαμορφώνοντας έτσι ένα σύγχρονο περιβάλλον οδήγησης και ένα καταφύγιο για πιο απολαυστικά και χαλαρωτικά ταξίδια. 

Αυτό είναι το ανανεωμένο Ford Puma

Το νέο Ford Puma διαθέτει ψηφιακό πίνακα οργάνων 12,8 ιντσών με δυνατότητα προσαρμογής, ώστε να προβάλει με ευκρινή γραφικά τις πληροφορίες που οι οδηγοί θεωρούν πιο χρήσιμες. Η κεντρική οθόνη με διαγώνιο 12 ίντσες και οριζόντιο προσανατολισμό είναι τοποθετημένη ψηλά στην κεντρική κονσόλα δίνοντας την αίσθηση ότι «αιωρείται». Αυτή έχει κλίση προς τη μεριά του οδηγού ώστε να διευκολύνει την αλληλεπίδραση και να ενισχύει την σπορ αίσθηση του cockpit.

Αυτό είναι το ανανεωμένο Ford Puma

Το νέο Ford Puma εντάσσεται πλήρως και αρμονικά στην καθημερινή ζωή των επιβατών του, είτε προγραμματίζουν τη δουλειά τους είτε διασκεδάζουν, χρησιμοποιώντας το τελευταίας γενιάς σύστημα SYNC 4.  Αυτό είναι συνδεδεμένο στο cloud και υποστηρίζεται από συνδεσιμότητα 5G, μια «αιωρούμενη» κεντρική οθόνη 12 ιντσών και ένα σμιλευμένο σε σχήμα soundbar. Τα smartphone μπορούν να ενσωματωθούν απρόσκοπτα με τη χρήση ασύρματων Apple CarPlay και Android Auto.Επιπλέον, η συμβατότητα με τις ενημερώσεις λογισμικού Ford Software Update σημαίνει ότι το νέο Ford Puma μπορεί να συνεχίσει να εξελίσσεται και να βελτιώνεται όσο περνά ο χρόνος.  

Αυτό είναι το ανανεωμένο Ford Puma
Μια απλοποιημένη γκάμα μονάδων κίνησης παρέχει στο νέο Puma ισχύ έως 155 PS 10 έχοντας ως σημείο αναφοράς τον υβριδικό κινητήρα 1.0L EcoBoost MHEV της Ford στις εκδόσεις Titanium, ST-Line και ST-Line X. Στην έκδοση υψηλών επιδόσεων ST Powershift η μέγιστη ισχύ διαμορφώνεται στα 170 PS.Η Ford ανακοίνωσε επίσης σήμερα ότι το αμιγώς ηλεκτρικό Puma Gen-E θα αποκαλυφθεί αργότερα φέτος – πρόκειται για το πρώτο Puma που θα προσφέρει οδήγηση χωρίς εκπομπές ρύπων. 

Αυτό είναι το ανανεωμένο Ford Puma

Τα προηγμένα συστήματα υποβοήθησης οδηγού του νέου Puma περιλαμβάνουν την τεχνολογία Intelligent Adaptive Cruise Control, ου σε συνδυασμό με το σύστημα κάμερας surround-view 360ο, επιτρέπει στο όχημα να προσαρμόζει αυτόματα την ταχύτητα στις στροφές ή στις εξόδους των αυτοκινητόδρομων. Ένα ακόμα σύστημα υποβοήθησης τα οποίο διαθέτει το νέο Ford Puma είναι το Reverse Brake Assist. 

Όταν το όχημα ανιχνεύσει ακίνητα αντικείμενα, όπως πεζούς, ποδήλατα, κολωνάκια ή άλλα οχήματα, θα προειδοποιήσει τον οδηγό και μπορεί να ενεργοποιήσει τα φρένα ώστε να αποτρέψει ή να μετριάσει τη σφοδρότητα μιας σύγκρουσης. Ομοίως, το Rear Cross Traffic Braking φρενάρει το όχημα, εφόσον είναι απαραίτητο, όταν ανιχνεύσει κινούμενα αντικείμενα, όπως πεζούς, ποδηλάτες ή οχήματα.

Αυτό είναι το ανανεωμένο Ford Puma

Η πρακτικότητα του νέου Ford Puma υπογραμμίζεται από το καινοτόμο MegaBox, το οποίο προσφέρει επιπλέον 80 λίτρα αποθηκευτικού χώρου στο δάπεδο του χώρου αποσκευών  
 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top