75 γυναίκες δημοσιογράφοι προτιμούν Kia EV9

Δείτε για ποιους λόγους του έδωσαν βαρύτιμο έπαθλο

75 γυναίκες δημοσιογράφοι προτιμούν Kia EV9

Η Kia ανακοίνωσε ότι το Kia EV9 ανακηρύχθηκε νικητής στην κατηγορία SUV στα Βραβεία του Παγκόσμιου Αυτοκινήτου της Χρονιάς 2024 (WWCOTY).Αυτό το επίτευγμα έρχεται μετά από την ενδελεχή αξιολόγηση 62 ανταγωνιστικών μοντέλων, όπου το Kia EV9 ξεχώρισε λόγω των εξαιρετικών επιδόσεων του σε διάφορους τομείς, όπως η ασφάλεια, η οδηγική εμπειρία, η τεχνολογία, η άνεση, η αποτελεσματικότητα, οι περιβαλλοντικές επιπτώσεις και η σχέση ποιότητας/τιμής. Αυτή η αναγνώριση ενισχύει περαιτέρω τη φήμη του Kia EV9 ως ένα κορυφαίο στη βιομηχανία μεγάλο ηλεκτρικό SUV.

To Kia EV9 στα βραβεία του Παγκόσμιου Αυτοκινήτου της Χρονιάς 2024 (WWCOTY)

Μια κριτική επιτροπή από 75 γυναίκες δημοσιογράφους του αυτοκινήτου από 52 χώρες σε πέντε ηπείρους συμμετείχε σε μια ολοκληρωμένη διαδικασία αξιολόγησης. Αυτό περιλάμβανε τεστ οδήγησης, λεπτομερείς αναλύσεις και αυστηρές μελέτες για την επιλογή των νικητών σε πέντε κατηγορίες: SUV, Family Car, Large Car, Exclusive Car, and 4x4 & Pick-Up.

To Kia EV9 στα βραβεία του Παγκόσμιου Αυτοκινήτου της Χρονιάς 2024 (WWCOTY)

Κατά τη διάρκεια αυτού του αρχικού γύρου, το Kia EV9 ξεχώρισε για την εξαιρετική αεροδυναμική, τα καινοτόμα σχεδιαστικά χαρακτηριστικά, την προηγμένη τεχνολογία, την ικανότητα αμφίδρομης φόρτισης και το εξαιρετικά γρήγορο σύστημα φόρτισης 800 volt. Η κριτική επιτροπή τόνισε επίσης την ελκυστική τιμή του EV9, τοποθετώντας το ανταγωνιστικά έναντι άλλων οχημάτων της ίδιας κατηγορίας.

To Kia EV9 στα βραβεία του Παγκόσμιου Αυτοκινήτου της Χρονιάς 2024 (WWCOTY)

Κατασκευασμένο στην Electric Global Modular Platform (E-GMP), το EV9 εξασφαλίζει σπορ επιδόσεις και πλήρως ηλεκτρική αυτονομία άνω των 541 km (WLTP). Η εξαιρετικά γρήγορη ικανότητα φόρτισης 800 volt επιτρέπει την αναπλήρωση εμβέλειας έως και 239 km σε μόλις 15 λεπτά.

Το EV9, μαζί με άλλους τέσσερις νικητές της κατηγορίας, προκρίθηκαν για την τελική ψηφοφορία που θα αναδείξει το γενικό νικητή του βραβείου Worldwide Car of Women's Car of the Year στις 8 Μαρτίου, Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top