Τι ξεχωριστό έχει το Mitsubishi ASX - Τιμές

Η τεχνολογία σε πρώτο πλάνο

Τι ξεχωριστό έχει το Mitsubishi ASX - Τιμές

Η νέα γενιά ASX βασίζεται στην πλατφόρμα CMF-B της Συμμαχίας Renault-Nissan-Mitsubishi, επωφελούμενη από τις συνέργειες που προσφέρει η Συμμαχία. Την ίδια στιγμή προσφέρει μια διευρυμένη γκάμα κινητήριων συνόλων, όπως Plug-in Hybrid (PHEV), Full Hybrid (HEV) και Mild Hybrid, προηγμένα συστήματα ασφάλειας καθώς και όλα τα συστήματα ενημέρωσης, ψυχαγωγίας και ψηφιοποίησης που αναμένουν οι πελάτες σήμερα.  

Τι ξεχωριστό έχει το Mitsubishi ASX - Τιμές

Στο ίδιο πνεύμα είναι σχεδιασμένο και το εσωτερικό, ενσωματώνοντας απρόσκοπτα την ψηφιακή εμπειρία που προσδοκούν οι πελάτες από τα σύγχρονα οχήματα, με πλήρη συνδεσιμότητα και δυνατότητα πρόσβασης στον ψηφιακό κόσμο. Για να ανταποκριθεί σε αυτές τις απαιτήσεις, η Νέα Γενιά ASX ενσωματώνει Apple CarPlay® και Android Auto Smartphone-link Display Audio (SDA) σε οθόνη 7 ή 9,3 ιντσών σε οριζόντια ή κάθετη διάταξη αντίστοιχα, ψηφιακή οθόνη οδηγού (Digital Driver Display) και ηχοσύστημα BOSE® Premium στις κορυφαίες εκδόσεις εξοπλισμού. 

Τι ξεχωριστό έχει το Mitsubishi ASX - Τιμές
Tο νέο ASX είναι το πρώτο μοντέλο της Mitsubishi Motors στην Ευρώπη με πλήρως υβριδικό σύστημα κίνησης (HEV): συνδυάζει έναν βενζινοκινητήρα 1.6L με δύο ηλεκτροκινητήρες και ένα multi-mode αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων. Η μονάδα των 105kW ικανοποιεί τις προσδοκίες του οδηγού σε επίπεδο επιδόσεων, αλλά η προσθήκη ηλεκτρικής υποβοήθησης συμβάλλει στη μείωση των εκπομπών, οι οποίες είναι μόλις 104*g/km CO2, και στη βελτίωση της αποδοτικότητας  καυσίμου. Το πλήρως υβριδικό ASX Νέας Γενιάς καταναλώνει μόλις 4,6* λίτρα/100km με βάση τον επίσημο κύκλο δοκιμών. 

Οι ηλεκτροκίνητες προτάσεις συμπληρώνονται από την plug-in υβριδική έκδοση (PHEV).  Το σύστημα PHEV αποτελείται από έναν βενζινοκινητήρα 1.6L σε συνδυασμό με δύο ηλεκτροκινητήρες και μια μπαταρία 10,5 kWh. Μοναδικό μοντέλο στα πλαίσια της Συμμαχίας Renault-Nissan-Mitsubishi στην κατηγορία B-SUV, το νέο ASX της Mitsubishi Motors ακολουθεί τα χνάρια της διάταξης PHEV x SUV του Outlander PHEV και του Eclipse Cross PHEV. 

Τι ξεχωριστό έχει το Mitsubishi ASX - Τιμές
Εμπλουτισμένο με μια σειρά από προηγμένα συστήματα ασφαλείας, όπως Forward Collision Mitigation με ανίχνευση πεζών, προειδοποίηση απόστασης (Distance Warning), προειδοποίηση αλλαγής λωρίδας (Lane Departure Warning), υποβοήθηση διατήρησης λωρίδας (Lane Keeping Assist), αναγνώριση σημάτων κυκλοφορίας (Traffic Sign Recognition), cruise control, αισθητήρες στάθμευσης και κάμερα οπισθοπορείας (Rear View Camera), το νέο ASX είναι ένα απίστευτα ασφαλές όχημα. 

Τι ξεχωριστό έχει το Mitsubishi ASX - Τιμές
Η προσθήκη της τεχνολογίας MI-PILOT, που ελέγχει την επιτάχυνση, την πέδηση και το σύστημα διεύθυνσης μειώνει την κούραση του οδηγού στον αυτοκινητόδρομο σε ταξίδια μεγάλων αποστάσεων ή στην κίνηση της πόλης. 
Διατίθενται τρία drive modes: 
ECO: προτεραιότητα στη μέγιστη αποδοτικότητα. 
PURE: για αμιγώς ηλεκτρική οδήγηση. 
SPORT: μέγιστη παροχή ισχύος και προσαρμογή των ρυθμίσεων δυναμικού ελέγχου πλαισίου και της απόκρισης του συστήματος διεύθυνσης για αυξημένη οδηγική απόλαυση. 
MY SENSE: επιτρέπει στον οδηγό να εξατομικεύει την οδηγική εμπειρία καθώς και τον εσωτερικό φωτισμό, επιλέγοντας από οκτώ χρώματα φωτισμού LED. 

Τι ξεχωριστό έχει το Mitsubishi ASX - Τιμές

Έκδοση                                                  Τιμή
1.0-T 6MT INFORM                               27.730 €
1.0-T 6MT INVITE PLUS                       28.900 €
MHEV 1.3-T 6MT INVITE PLUS            30.870 €
MHEV 1.3-T 6MT INTENSE PLUS        32.940 €
HEV 1.6 AT INVITE PLUS                     36.890 €
HEV 1.6 AT INTENSE PLUS                 40.930 €
HEV 1.6 AT INSTYLE                            43.650 €
PHEV 1.6 AT INTENSE PLUS               45.830 €
PHEV 1.6 AT INSTYLE                          47.840 €

Τι ξεχωριστό έχει το Mitsubishi ASX - Τιμές
Το νέο ASX, όπως και τα υπόλοιπα μοντέλα της γκάμας, συνοδεύεται από: 
Εργοστασιακή εγγύηση 5-ετών/100.000 km. 
Εγγύηση αντιδιαβρωτικής προστασίας 12 ετών. 
Εγγύηση μπαταρίας συστήματος κίνησης 8 ετών/160.000 km  
Εγγύηση χωρητικότητας μπαταρίας 8 ετών /160 000 km. 
Οδική βοήθεια 5 ετών (Mitsubishi Motors Assistance Package). 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top