Η Peugeot προσφέρει 8 χρόνια εγγύηση στο E-3008

To Ε – LION Project της Peugeot δείχνει το μέλλον της εταιρείας  

Η Peugeot προσφέρει 8 χρόνια εγγύηση στο E-3008

Προσφέροντας την ευρύτερη γκάμα EV από κάθε άλλη ευρωπαϊκή mainstream μάρκα, η PEUGEOT στοχεύει να εμπνεύσει τους πελάτες της να γίνουν μέρος αυτής της εξέλιξης, καθιστώντας την  κινητικότητα χωρίς εκπομπές ρύπων προσιτή, απλή και ανέμελη. 

 "PEUGEOT ALLURE CARE"ονομάζεται το πρωτοφανές πρόγραμμα αφιερωμένο στους πελάτες του νέου PEUGEOT E-3008, το οποίο καλύπτει όλα τα ηλεκτρικά και μηχανικά μέρη του αυτοκινήτου έως και 8 χρόνια/160.000km. 


Τεχνολογία ChatGPT που προσφέρεται σε όλους τους πελάτες της, σε όλη τη γκάμα των επιβατικών και επαγγελματικών οχημάτων PEUGEOT, Η PEUGEOT ενισχύει τις δράσεις της στην κυκλική οικονομία, σύμφωνα με τη στρατηγική "4R" του Ομίλου STELLANTIS: Remanufacture, Repair, Reuse, and Recycle (Ανακατασκευή, Επισκευή, Επαναχρησιμοποίηση και Ανακύκλωση), 

Η μάρκα δεσμεύεται για την εκπαίδευση και ανακοινώνει τη συνεργασία με την BORN FREE. Το E-LION project βρίσκεται στο επίκεντρο της στρατηγικής της PEUGEOT για τη δημιουργία της βιώσιμης κινητικότητας του αύριο. Πρόκειται για μια ολοκληρωμένη προσέγγιση 360ο μοιρών που υπερβαίνει κατά πολύ την ηλεκτροκίνηση των οχημάτων και βασίζεται σε πέντε «Ε-πυλώνες»: 
1.    Ecosystem: Οικοσύστημα προϊόντων και υπηρεσιών, βασισμένο σε λύσεις STELLANTIS. 
2.    Experience: Εμπειρία για τον πελάτη, από την αρχή έως το τέλος. 
3.    Electric: Μια 100% ηλεκτρική γκάμα μέχρι το τέλος του 2024. 
4.    Efficiency: Απόδοση, επίτευξη μέγιστων επιδόσεων με ελάχιστη ηλεκτρική κατανάλωση. 
5.    Environment: Περιβάλλον, ένας στόχος βιωσιμότητας και η δέσμευσή μας να γίνουμε Carbon Net Zero μέχρι το 2038. 

Μια πλήρης νέα γκάμα ηλεκτρικών οχημάτων: Νέα PEUGEOT E-208, E-2008, E-308, E-308 SW, E-3008, E-RIFTER, E-TRAVELLER, E-PARTNER, E-EXPERT, E-BOXER. Το 2024, η γκάμα των 100% ηλεκτρικών PEUGEOT θα εμπλουτιστεί περαιτέρω με δύο νέα μοντέλα: το E-408 και το E-5008.  Με αυτά τα 9 επιβατικά και τα 3 ελαφρά επαγγελματικά μοντέλα, η PEUGEOT προσφέρει την ευρύτερη ηλεκτρική γκάμα από οποιονδήποτε άλλον Ευρωπαίο κατασκευαστή mainstream αυτοκινήτων. 


Με το Free2Move Charge, οι πελάτες της PEUGEOT έχουν πρόσβαση σε ένα από τα πιο εκτεταμένα δίκτυα φόρτισης στην Ευρώπη. Περιλαμβάνει περισσότερα από 600.000 σημεία, εκ των οποίων πάνω από 77.000 είναι ταχυφορτιστές που προσφέρουν, για παράδειγμα, 100 χιλιόμετρα αυτονομίας σε μόλις 10 λεπτά με το νέο E-3008. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top