Η Nissan αποκαλύπτει το Ariya NISMO

Με αγωνιστικές επιδόσεις

Η Nissan αποκαλύπτει το Ariya NISMO

Η Nissan αποκάλυψε σήμερα το Ariya NISMO στο Tokyo Auto Salon 2024, με το λανσάρισμα να έχει προγραμματιστεί στην Ιαπωνία για αυτή την άνοιξη. Το κομψό και φουτουριστικό crossover SUV είναι το κορυφαίο EV μοντέλο της NISMO. Προσφέρει ισχυρή επιτάχυνση, μια ευρύχωρη αναβαθμισμένη καμπίνα και την αθόρυβη εμπειρία της ηλεκτροκίνησης. 

Η Nissan αποκαλύπτει το Ariya NISMO

Βασισμένο στο Ariya e-4ORCE και με δυναμική σχεδίαση EV NISMO νέας γενιάς, το Ariya NISMO προσφέρει εξαιρετικά ισχυρή αλλά ομαλή επιτάχυνση, υποδειγματική πορεία και μοναδική αεροδυναμική απόδοση, στοιχεία που προκύπτουν από τις αποκλειστικές επεμβάσεις της NISMO. 

Η Nissan αποκαλύπτει το Ariya NISMO

Η καμπίνα αποπνέει έναν premium αέρα με χαρακτηριστικά υψηλής ποιότητας σε όλους τους χώρους, συμπεριλαμβανομένων των ειδικά σχεδιασμένων καθισμάτων και διακοσμήσεων NISMO.Οι επιδόσεις που είναι εξαιρετικά υψηλές, αλλά ταυτόχρονα ομαλές και διαχειρίσιμες, παράγονται από την κατά περίπου 10% υψηλότερη απόδοση του κινητήρα σε συνδυασμό με τις ειδικές επεμβάσεις της NISMO στην επιτάχυνση και την απόκριση.

Η Nissan αποκαλύπτει το Ariya NISMO

Ο προαιρετικός ήχος που παράγεται προσομοιάζει στους αγώνες της Formula E, προσθέτοντας περαιτέρω ενθουσιασμό. Οι ειδικές επεμβάσεις της NISMO για κάθε εξάρτημα πλαισίου, σε συνδυασμό με την τεχνολογία τετρακίνησης e-4ORCE και τα ειδικά ελαστικά τοποθετημένα σε εξαιρετικά άκαμπτες ζάντες αλουμινίου 20 ιντσών, δημιουργούν εντυπωσιακή σταθερότητα, καλύτερο κράτημα σε καμπές υψηλών ταχυτήτων καθώς και σε κλειστές, απαιτητικές στροφές. Η Nissan αποκαλύπτει το Ariya NISMO

Το εξωτερικό συνδυάζει την κορυφαία ποιότητα του Ariya με τον δυναμισμό της NISMO. Η αεροδυναμική απόδοση βελτιώνεται χάρη στις τεχνολογίες που προέρχονται από αγώνες και μειώνουν την οπισθέλκουσα ενώ παρέχουν μεγαλύτερη κάθετη δύναμη σε υψηλότερες ταχύτητες — παράγοντες ιδιαίτερα σημαντικοί για τα EV. 

 

Τέλος,

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top