Η Nissan είναι έτοιμη να παρουσιάσει τρία νέα ηλεκτρικά μοντέλα

Προχωρά ολοταχώς προς την ηλεκτροκίνηση

Η Nissan είναι έτοιμη να παρουσιάσει τρία νέα ηλεκτρικά μοντέλα

Η τελευταία επένδυση της Nissan περιλαμβάνει έως και 1,12 δισ. Λίρες στις δραστηριότητές της στο Ηνωμένο Βασίλειο και την ευρύτερη αλυσίδα εφοδιασμού για το R&D και την κατασκευή των δύο νέων μοντέλων που ανακοινώθηκαν συμπεριλαμβανομένων βελτιώσεων εγκαταστάσεων και διαδικασιών παραγωγής, εκπαίδευσης και συναφών δραστηριοτήτων. Αποτελεί συνέχεια της επένδυσης 423 εκατομμυρίων Λιρών που ανακοίνωσε η Nissan στην πρώτη φάση του EV36Zero για το πρώτο μελλοντικό EV. 

Αυτά τα τρία νέα ηλεκτρικά οχήματα αντιπροσωπεύουν το μέλλον και για τα τρία μοντέλα που κατασκευάζονται επί του παρόντος στο εργοστάσιο Nissan Sunderland: 

• Nissan Qashqai – το αυθεντικό crossover, το αυτοκίνητο με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στο Ηνωμένο Βασίλειο για το 2022 και το οποίο αντιπροσωπεύει ένα στα πέντε από όλα τα αυτοκίνητα που κατασκευάζονται στο Ηνωμένο Βασίλειο

• Nissan JUKE – το κόμπακτ crossover που σπάει τους κανόνες και έχει πουλήσει περισσότερες από ένα εκατομμύριο μονάδες. 

• Nissan LEAF - το πρώτο EV μαζικής παραγωγής στον κόσμο, από το οποίο περισσότερα από 250.000 έχουν κατασκευαστεί στο Sunderland. 

Τα τρία μελλοντικά μοντέλα θα είναι εμπνευσμένα από τρία συναρπαστικά πλήρως ηλεκτρικά πρωτότυπα μοντέλα, δύο από τα οποία παρουσιάστηκαν πρόσφατα στο Japan Mobility Show: 

• Το Nissan Hyper Urban Concept, ένα crossover EV που χαρακτηρίζεται από κομψή και μοντέρνα αισθητική. 

• Το Nissan Hyper Punk Concept, ένα αμιγώς ηλεκτρικό συμπαγές crossover με εξωτερική αισθητική που ορίζεται από πολύπλευρες και πολυγωνικές επιφάνειες. 

• Το Nissan Chill-Out Concept, που παρουσιάστηκε το 2021 και είχε προηγουμένως επιβεβαιωθεί ως η έμπνευση για ένα μελλοντικό EV που θα κατασκευαστεί στο Σάντερλαντ. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top