Δοκιμές στον παγετώνα της BMW Σειρά 5 και η τεχνητή νοημοσύνη

Η νέα BMW Σειρά 5 έχει τεχνολογία από το μέλλον

Η νέα BMW Σειρά 5 οι δοκιμές στον παγετώνα και η τεχνητή νοημοσύνη

Κλείνοντας τη χρονιά, η BMW προσκαλεί τα διεθνή μέσα ενημέρωσης στον αυστριακό παγετώνα, και συγκεκριμένα στο Σόλντεν, για το Innovation @Summit. Εκτός από την BMW Σειρά 5 που παρουσιάστηκε τον Οκτώβριο, το απόλυτο highlight της εκδήλωσης θα είναι η παρουσίαση των καινοτόμων εξελίξεων στους τομείς του Driverless @Development, της τεχνητής νοημοσύνης και της εξαιρετικά αυτοματοποιημένης οδήγησης. Κατά τη διάρκεια των test drives σε χειμερινές συνθήκες, το κομψό business sedan της BMW και τα οχήματα Driverless @Development επιδεικνύουν τα δυναμικά οδηγικά χαρακτηριστικά τους αρκετές φορές.

Δοκιμές στον παγετώνα της BMW Σειρά 5 και η τεχνητή νοημοσύνη

Το BMW Group χρησιμοποιεί την τεχνητή νοημοσύνη εδώ και αρκετά χρόνια, για παράδειγμα στην παραγωγή για τον ποιοτικό έλεγχο, στα συστήματα υποβοήθησης οδήγησης με υπολογιστική όραση ή έμμεσα στην ανάλυση εγγράφων ή στην αυτόματη μετάφραση.

Δοκιμές στον παγετώνα της BMW Σειρά 5 και η τεχνητή νοημοσύνη

Η ανακάλυψη μεγάλων γλωσσικών μοντέλων έχει ανοίξει πολλά νέα πεδία εφαρμογής και χρησιμοποιείται, για παράδειγμα, για brainstorming στο σχεδιασμό, για τη δημιουργία κειμένων, κώδικα και εικόνων στην ανάπτυξη οχημάτων, την πληροφορική, το μάρκετινγκ και τις πωλήσεις. Σημείο εστίασης είναι πάντα η αλληλεπίδραση ανθρώπου και μηχανής: Στο BMW Group, οι άνθρωποι βρίσκονται στο επίκεντρο όλων των δραστηριοτήτων της εταιρείας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top