Η νέα BMW M 1000 XR είναι για όσους αγαπούν τα ταξίδια

Ο εξοπλισμός της δεν «παίζεται»

Η νέα BMW M 1000 XR είναι για όσους αγαπούν τα ταξίδια

Η νέα BMW M 1000 XR : η σπορ μοτοσικλέτα μεγάλων αποστάσεων που σχεδιάστηκε για να ανταποκρίνεται στις υψηλότερες απαιτήσεις, από δυναμική οδήγηση σε επαρχιακούς δρόμους μέχρι μεγάλα ταξίδια τουρισμού και αγώνες.

Η νέα BMW M 1000 XR

Πίνακας οργάνων με ευανάγνωστη οθόνη TFT 6,5 ιντσών, νέα ένδειξη του στροφόμετρου (κόκκινη περιοχή) και διεπαφή OBD για τα M GPS Datalogger και M GPS Laptrigger που μπορούν να χρησιμοποιηθούν μέσω κωδικού ξεκλειδώματος.Ο πίνακας οργάνων της νέας M XR είναι αντίστοιχη σε σχεδίαση με εκείνον της M RR και προσφέρει επίσης το M start-up animation. Ένα νέο χαρακτηριστικό είναι το μεγαλύτερο εύρος της κόκκινης περιοχής του στροφόμετρου. Προαιρετικά, μπορεί να παρέχεται ένα ολοκληρωμένο υλικό δεδομένων για τη χρήση του M GPS Laptrigger και του M GPS Datalogger (γνήσια αξεσουάρ BMW Motorrad) μέσω ενός κωδικού ξεκλειδώματος και της διεπαφής OBD του πίνακα οργάνων.

Η νέα BMW M 1000 XR
Η νέα M XR διαθέτει έναν τροποποιημένο υδρόψυκτο 4κύλινδρο, εν σειρά κινητήρα που βασίζεται στη μονάδα ισχύος της S 1000 RR. Αποδίδει μέγιστη ισχύ 148 kW (201 hp) στις 12.750 σαλ., υψηλότερη κατά 23 kW (31 hp) σε σχέση με τη νέα S 1000 XR. Η μέγιστη ροπή των 113 Nm αποδίδεται στις 11.000 σαλ.

Το πλαίσιο είναι διαμορφωμένο για οδήγηση προσανατολισμένη στις επιδόσεις σε επαρχιακούς δρόμους και πίστες με σύστημα Δυναμικού Ελέγχου Απόσβεσης ( Dynamic Damping Control – DDC ), ρυθμιζόμενη βάση ελατηρίου, ρυθμιζόμενο αμορτισέρ τιμονιού, μηχανουργικά κατεργασμένο αποστάτη τιμονιού και σωληνωτό τιμόνι προσανατολισμένο ακόμα περισσότερο προς τα εμπρός και χαραγμένη με λέιζερ επιγραφή " BMW M XR ".

Η νέα BMW M 1000 XR
Μετά την M 1000 RR και την M 1000 R, η νέα M XR είναι η τρίτη μοτοσικλέτα BMW που διαθέτει σύστημα φρένων M, τα οποία βασίζονται στην τεχνογνωσία που αποκτήθηκε από τα αγωνιστικά φρένα των εργοστασιακών μοτοσυκλετών της BMW Motorrad στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Superbike. 

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top