Η τιμή της νέας Moto Guzzi V7 Stone Corsa στην Ελλάδα

Μία ειδική έκδοση με 4 χρόνια εγγύησης

Η τιμή της νέας Moto Guzzi V7 Stone Corsa στην Ελλάδα

Η Moto Guzzi V7 Stone Corsa αντιπροσωπεύει μια τολμηρή επιστροφή σε ένα κλασικό σπορ χαρακτήρα. Οι απαλές γραμμές της ξεχωρίζουν αμέσως, όπως ρέουν από τη μάσκα μέχρι τη σέλα, η οποία έχει υπέροχο στυλ που θυμίζει μονόσελο και φέρνει στο μυαλό, τη συναρπαστική ατμόσφαιρα που είχαν οι αγώνες στο παρελθόν..

Το πακέτο εξοπλισμού περιλαμβάνει επίσης, καθρέφτες που προσαρμόζονται στα αντίβαρα του τιμονιού και προσφέρουν στη V7 Stone Corsa, ένα ακόμη πιο κομψό και δυναμικό προφίλ, καθώς και μαύρη τάπα ρεζερβουάρ από ανοδιωμένο αλουμίνιο billet. Σύμφωνα με τη μινιμαλιστική εμφάνιση που είναι το χαρακτηριστικό γνώρισμα όλων των εκδόσεων V7, το πιρούνι δεν διαθέτει φυσούνες, ενώ στα καβαλέτα του τιμονιού έχει προσαρμοστεί μια πλακέτα που αναδεικνύει την αποκλειστικότητα αυτής της ειδικής έκδοσης.

Η νέα Moto Guzzi V7 Stone Corsa είναι διαθέσιμη στο δίκτυο εξουσιοδοτημένων καταστημάτων της Moto Guzzi στην τιμή των €10.590 με 4 χρόνια εγγύηση* και δυνατότητα απόκτησης με το αποκλειστικό χρηματοδοτικό πρόγραμμα DreamRide Moto.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top