Λανσάρισμα στην αγορά της νέας BMW Σειράς 5 Sedan και BMW i5.

Πότε θα τις δούμε στην Ελλάδα

Λανσάρισμα στην αγορά της νέας BMW Σειράς 5 Sedan και BMW i5.

Μετά την έναρξη των πωλήσεων στη Νότια Κορέα, η νέα BMW Σειρά 5 Sedan και η πρώτη BMW i5 Sedan έρχονται τώρα σε πολλές άλλες αγορές. Στη Γερμανία, τα πρώτα οχήματα θα αρχίσουν να παραδίδονται στους πελάτες από την 21η Οκτωβρίου 2023. Την ίδια ημέρα, ξεκινά το λανσάρισμα και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Μία εβδομάδα αργότερα, στις 28 Οκτωβρίου 2023, η νέα έκδοση της BMW Σειράς 5 θα κάνει το ντεμπούτο της στους δρόμους των ΗΠΑ. Οι υπόλοιπες παγκόσμιες αγορές θα ακολουθήσουν την 25η Νοεμβρίου 2023.

Η όγδοη γενιά του πιο επιτυχημένου business sedan στον κόσμο θα προσφέρεται για πρώτη φορά και ως αμιγώς ηλεκτρική BMW i5. Πριν ακόμα ξεκινήσουν οι πωλήσεις, οι εισερχόμενες παραγγελίες δείχνουν ότι ειδικά αυτή η παραλλαγή του μοντέλου γνωρίζει υψηλή ζήτηση και έτσι θα επιταχύνει περαιτέρω την επέκταση της ηλεκτροκίνησης που επιδιώκει η BMW.

Από την αρχή, οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε δύο εκδόσεις της BMW i5. Η νέα BMW i5 eDrive40 Sedan προσφέρει ισχύ έως 250 kW/340 hp και αυτονομία 498 έως 582 χλμ. μετρημένη στον κύκλο WLTP. Το κορυφαίο μοντέλο της σειράς είναι η BMW i5 M60 xDrive Sedan με ισχύ έως και 442 kW/601 hp .Η νέα γενιά της BMW Σειράς 5 Touring θα γιορτάσει την παγκόσμια πρεμιέρα της την άνοιξη του 2024. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top