Πανελλήνια πρεμιέρα για το ηλεκτρικό Ford Explorer

H πρώτη του εμφάνιση στην Ελλάδα στην «Αυτοκίνηση & Electromobility 2023

Πανελλήνια πρεμιέρα για το ηλεκτρικό Ford Explorer

Το νέο, αμιγώς ηλεκτρικό Ford Explorer, το οποίο πραγματοποιεί την πρώτη του εμφάνιση στην Ελλάδα στην «Αυτοκίνηση & Electromobility 2023»,αποτελεί το πρώτο μιας σειράς καινοτόμων EV της Ford που ανατρέπουν τα δεδομένα και επαναπροσδιορίζουν τον χαρακτήρα της μάρκας στην Ευρώπη.Το νέο ηλεκτρικό crossover της Ford ανοίγει νέους ορίζοντες στην ηλεκτρική κινητικότητα και θα είναι διαθέσιμο σε πισωκίνητες και τετρακίνητες εκδόσεις.

Παανελλήνια πρεμιέρα για το ηλεκτρικό Ford Explorer

Στο εσωτερικό, το προηγμένο infotainment SYNC Move όχι μόνο κρατά τους επιβάτες συνδεδεμένους, αλλά διαθέτει επίσης μια κινητή οθόνη αφής με διαγώνιο 14,6 ίντσες που μπορεί να μετακινείται ομαλά προς τα πάνω και προς τα κάτω ανάλογα με τις ανάγκες του οδηγού, κρύβοντας έναν κρυφό αποθηκευτικό χώρο. Ένας χώρος για δύο μεγάλα smartphones συνοδεύεται στάνταρ από έναν ασύρματο φορτιστή συσκευών, ενώ το SYNC Move παρέχει ασύρματη συμβατότητα με Android Auto και Apple CarPlay. 

Παανελλήνια πρεμιέρα για το ηλεκτρικό Ford Explorer

Εκτός από όλα τα παραπάνω, η Ford προσφέρει στους επισκέπτες της έκθεσης «Αυτοκίνηση & Electromobility 2023» την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν το δικό τους test-drive τόσο με την τετρακίνητη Mustang Mach-E AWD όσο και με τα δημοφιλή Ford Puma και Kuga Plug-In Hybrid. 

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top