Η Toyota καθάρισε τα βουνά όπου έγινε το Ράλλυ Ακρόπολις

Η σημαντική πρωτοβουλία της Ελληνικής αντιπροσωπείας

Η Toyota καθάρισε τα βουνά όπου έγινε το Ράλλυ Ακρόπολις

Μέσω της πρωτοβουλίας «Toyota Clean Mountain Race», με ένα Hilux της Toyota Ουστριάς, η ελληνική αντιπροσωπεία της Toyota ενθάρρυνε όσους βρέθηκαν στα βουνά για να παρακολουθήσουν το Ράλλυ Ακρόπολις να διατηρήσουν τη φυσική ομορφιά του περιβάλλοντος, συλλέγοντας τα απορρίμματά τους.

Για τη συλλογή ανακυκλώσιμων ή μη υλικών, στις προσβάσεις των ειδικών διαδρομών είχαν τοποθετηθεί σακούλες «In The Loop» κατασκευασμένες από ανακυκλωμένα πλαστικά απορρίμματα. Παράλληλα, προωθήθηκαν ποτήρια πολλαπλών χρήσεων με θεματικό δημιουργικό από τον αγώνα, ώστε να ενθαρρυνθεί ως φιλοσοφία ζωής η χρήση ανάλογων προϊόντων.

Η Toyota καθάρισε τα βουνά όπου έγινε το Ράλλυ Ακρόπολις

Ειδικότερα στα βουνά, η καρότσα του Hilux αξιοποιήθηκε και για τη συλλογή των πλεγμάτων που οριοθετούσαν τα επικίνδυνα σημεία και τις ασφαλείς θέσεις θεατών, τα οποία ήταν κατασκευασμένα από ανακυκλωμένο υλικό.

Η καμπάνια «Toyota Clean Mountain Race» τρέχει στο πλαίσιο του αγώνα από την Toyota Ελλάς σε συνεργασία με την περιβαλλοντικά στοχευμένη πλατφόρμα κυκλικής οικονομίας του Ομίλου Πλαστικά Θράκης «In the Loop» και την Οργανωτική Επιτροπή του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις. Στόχος είναι να ευαισθητοποιηθούν οι φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού σχετικά με την προστασία του περιβάλλοντος και ειδικότερα των βουνών απ’ όπου περνάει ο αγώνας.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top