Η κακοκαιρία έφερε αλλαγές στο Ράλλυ Ακρόπολις

Προσαρμογή με γνώμονα την ασφάλεια όλων

Η κακοκαιρία έφερε αλλαγές στο Ράλλυ Ακρόπολις

Με την κακοκαιρία Daniel να συνεχίζεται με σχεδόν αμείωτη ένταση σε μεγάλο μέρος της ηπειρωτικής χώρας, ήταν επόμενο να επηρεαστεί και το  Ράλλυ Ακρόπολις. Ωστόσο, η προσοχή όλων είναι στραμμένη συνολικά στην ταλαιπωρία που έχουν υποστεί οι κάτοικοι των πληγεισών περιοχών.Τρίτη και -θεωρητικά- τελευταία ημέρα αναγνωρίσεων σήμερα για το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις και το πρόγραμμα διέλευσης των πληρωμάτων από τις ειδικές διαδρομές χρειάστηκε να αλλάξει επανειλημμένα, «κυνηγώντας» τον καιρό.

Η κακοκαιρία έφερε αλλαγές στο Ράλλυ Ακρόπολις

Τόσο οι επικεφαλής ασφαλείας του αγώνα, όσο και οι παρατηρητές της Διεθνούς Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου (FIA), παρακολουθώντας κάθε εξέλιξη των καιρικών συνθηκών αναγκάστηκαν να προχωρήσουν σε τροποποίηση του σημερινού προγράμματος, αρχικά αποφασίζοντας τη μείωση του μήκους της ε.δ. Γραμμένη κατά 10,77 χλμ.

Η κακοκαιρία έφερε αλλαγές στο Ράλλυ Ακρόπολις

Εν συνεχεία, έπειτα από αξιολόγηση των συνθηκών και της κατάστασης του οδοστρώματος, αποφασίστηκε η ακύρωση του προγραμματισμένου για αύριο το πρωί Shakedown, ενώ τα ξημερώματα, στις 06:00 θα αποφασιστεί το πώς θα πραγματοποιήσουν όλα τα πληρώματα αναγνωρίσεις της ε.δ. Παύλιανη, καθώς η διαδικασία χρειάστηκε να διακοπεί πριν την ολοκλήρωσή της.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top