H συμμετοχή της Citroen στο Ράλι Ακροπολις

Ο Χρυσόστομος Καρέλλης με Citroën C3 Rally2

H συμμετοχή της Citroen στο Ράλι Ακροπολις

Ο Χρυσόστομος Καρέλλης (με συμμετοχή σε 3 Acropolis, πρωταθλητής Ελλάδος στην Κατηγορία F2 το 2017 και έχοντας στο ενεργητικό του πολλές διακρίσεις και  νίκες  σε αγώνες του Ελληνικού πρωταθλήματος) και ο Ηλίας Παναγιωτούνης ως συνοδηγός (με συμμετοχή σε 11 Acropolis, κυπελλούχος χώματος 2015, 2ος ERC Acropolis 2016 και το 2017 με Peugeot 208 1os f2 ERC και πρωταθλητής Ελλάδος F2), θα είναι ένα ακόμα έμπειρο Ελληνικό πλήρωμα που συμμετέχει στο φετινό Rally Acropolis με ένα Citroën C3 Rally2, για δεύτερη συνεχή χρονιά.

H συμμετοχή της Citroen στο Ράλι Ακροπολις

Το αυτοκίνητο είναι εξελιγμένο από τη γνωστή αγωνιστική ομάδα TRT, υποστηριζόμενη από την Citroën Racing εδώ και χρόνια  με τη μεγάλη χορηγία του Ομίλου Συγγελίδη. 

H συμμετοχή της Citroen στο Ράλι Ακροπολις

Φυσικά, σημαντική τεχνική και υλική υποστήριξη θα παρέχει ο Όμιλος Karellis Group που αποτελεί επί σειρά ετών Επίσημο Διανομέα και Επισκευαστή των Μαρκών Citroën, Peugeot, Opel, Mazda, DS Automobiles, Isuzu & Kymco, στη Στερεά Ελλάδα. 

H συμμετοχή της Citroen στο Ράλι Ακροπολις

Ο Χρυσόστομος Καρέλλης, δήλωσε με την ανακοίνωση της συμμετοχής του για το φετινό Rally Acropolis

«Θεωρούμε μεγάλη τιμή που μπορούμε να συμμετάσχουμε στο φετινό επετειακό Ράλι Ακρόπολις. Είμαστε έτοιμοι και ανυπόμονοι να αγωνιστούμε ανάμεσα στα Ελληνικά & διεθνή πληρώματα. Με συνοδηγό τον Ηλία Παναγιωτούνη, θα αγωνιστούμε και πάλι με ένα Citroen C3 R2, με τον τρόπο που αγαπάμε, με πάθος και θέαμα, στην κατηγορία WRC2. Σημασία έχει για εμάς έχει όχι μόνο το να αγωνιστούμε στον υπέρτατο αγώνα του μηχανοκίνητου αθλητισμού στην χώρα μας, αλλά  και οι εμπειρίες που αποκτούμε εμείς και οι μηχανικοί μας στον μαγικό κόσμο της αυτοκίνησης, με στόχο την συνεχή εξέλιξη της  γνώσης του αντικειμένου μας και την ακόμη καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας! Ευχαριστούμε τους μεγάλους χορηγούς καθώς και τους υποστηρικτές μας που χωρίς αυτούς το όνειρο της συμμετοχής μας στο Ράλι Ακρόπολις του να αγωνιστούμε δεν θα γινόταν πραγματικότητα.» 

H συμμετοχή της Citroen στο Ράλι Ακροπολις

Το αυτοκίνητο που θα τρέξει είναι το C3 Rally2 με κινητήρα 1.6 λίτρων, που αποδίδει 282 ίππους με κίνηση και στους 4 τροχούς.H παρουσίαση της Ομάδας και του αυτοκινήτου θα γίνει στα τέλη Αυγούστου παρουσία δημοσιογράφων, χορηγών και παραγόντων του μηχανοκίνητου αθλητισμού, της πολιτικής ηγεσίας αλλά και της ευρύτερης κοινωνίας. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top