Η Hyundai «παίζει» μεγάλη μπάλα με τις γυναίκες

Η Hyundai στηρίζει το Παγκόσμιο Κύπελλο Γυναικών FIFA 2023

Η Hyundai στηρίζει το Παγκόσμιο Κύπελλο Γυναικών FIFA 2023

 Η Hyundai Motor Company ανακοίνωσε την έναρξη μιας διευρυμένης παγκόσμιας επικοινωνιακής εκστρατείας “Goal of the Century” (GOTC) με διάφορες ενέργειες που θα πραγματοποιηθούν στα πλαίσια του FIFA Women’s World Cup Australia & New Zealand 2023. 

Τα νέα αυτά έρχονται μετά την πρόσφατη ανακοίνωση για την ανανέωση της συνεργασίας της Hyundai Motor με τη FIFA, η οποία ενισχύει το ρόλο της εταιρείας ως Επίσημου Συνεργάτη Κινητικότητας συμπεριλαμβάνοντας την εναέρια κινητικότητα και τη ρομποτική, αμφότεροι καινοτόμοι μελλοντικοί επιχειρησιακοί τομείς για την εταιρεία. 

Η Hyundai στηρίζει το Παγκόσμιο Κύπελλο Γυναικών FIFA 2023

Η Hyundai Motor χρηματοδοτεί παράλληλα μια ειδική έκθεση με θέμα «Calling the Shots: Faces of Women's Football», στο Μουσείο FIFA, κατά τη διάρκεια του FIFA Fan Festival στο Tumbalong Park του Σίδνεϊ με διάρκεια από τις 20 Ιουλίου έως τις 20 Αυγούστου 2023.  

Η έκθεση αναδεικνύει την κληρονομιά των παικτών, του προσωπικού και των υποστηρικτών που έχουν συμβάλει στην ανάπτυξη του Παγκόσμιου Κυπέλλου μέχρι στιγμής. Η Hyundai Motor εστιάζει  επίσης στη βιώσιμη κατασκευή του μουσείου με τη χρήση ανακυκλωμένων υλικών. 

Η Hyundai στηρίζει το Παγκόσμιο Κύπελλο Γυναικών FIFA 2023

Παράλληλα, η Hyundai με σκοπό να διαδώσει το μήνυμά της στους φίλους του ποδοσφαίρου, ανανεώνει τη συνεργασία της με την Common Goal για την υποστήριξη των δραστηριοτήτων που σχετίζονται με το γυναικείο ποδόσφαιρο. Η εταιρεία χρηματοδοτεί το πρόγραμμα «Global Goal 5 Accelerator», που εστιάζει στην ανάπτυξη γυναικείων προτύπων για νέους ποδοσφαιριστές και στη διεύρυνση ευκαιριών συμμετοχής των γυναικών στο ποδόσφαιρο. 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top