Τι φτιάχνει η BMW μετά από 100 χρόνια

Η BMW Motorrad παρουσιάζει το BMW Motorrad Welt

Η BMW Motorrad παρουσιάζει το BMW Motorrad Welt

Με το BMW Motorrad Welt, η BMW Motorrad δημιουργεί για πρώτη φορά στην 100χρονη ιστορία της τον δικό της κόσμο εμπειρίας σε ό,τι έχει να κάνει με τη μάρκα και τις μοτοσικλέτες της. Η τοποθεσία δεν επιλέχθηκε τυχαία, καθώς βρίσκεται ακριβώς στην καρδιά της παραγωγής της BMW Motorrad, στο χώρο του εργοστασίου Berlin-Spandau - ακριβώς εκεί όπου κατασκευάζονται οι μοτοσικλέτες BMW από το 1969.

Πίσω από μία ιστορική πρόσοψη από τούβλα στον Πύργο Julius στο Spandau, βρίσκεται η εγκατάσταση παραγωγής των μοτοσικλετών BMW. Το BMW Motorrad Welt θα «μετακομίσει» σε ένα επίσης ιστορικό διατηρητέο κτίριο που χτίστηκε μεταξύ 1914 και 1917, ενώ η έναρξη λειτουργίας του έχει προγραμματιστεί για τις 28 Σεπτεμβρίου 2023.

Το εργοστάσιο του BMW Group στο Βερολίνο είναι μία από τις πιο παραδοσιακές και ταυτόχρονα από τις πλέον καινοτόμες βιομηχανικές εγκαταστάσεις στο Βερολίνο και την ευρύτερη περιοχή.Μια ξενάγηση στους χώρους του εργοστασίου και στις αίθουσες παραγωγής είναι η τέλεια ευκαιρία για να πάρετε μία γεύση από το τί γίνεται στα παρασκήνια της παραγωγής της BMW Motorrad.  Και αυτό δεν είναι ενδιαφέρον μόνο για τους λάτρεις των μοτοσικλετών.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top