Τα συστήματα ασφαλείας του νέου Jeep Avenger

Το Jeep Avenger αν και δικίνητο έχει μεγάλες δυνατότητες εκτός δρόμου

Τα συστήματα ασφαλείας του νέου Jeep Avenger

Στον τομέα της τεχνολογίας, το μοντέλο διαθέτει όλα τα σύγχρονα συστήματα δικτύωσης και δυνατότητα αναβάθμισης «over the air» για το λογισμικό του. Στο ταμπλό εντυπωσιάζουν, τόσο ο ψηφιακός πίνακας οργάνων με την οθόνη των 10,25’’, όσο και η οθόνη του συστήματος infotainment, επίσης των 10,25’’ που παρέχει την δυνατότητα ασύρματης σύνδεσης και απεικόνισης ενός smartphone με την χρήση των εφαρμογών Android Auto & Apple Car play.

Τα συστήματα ασφαλείας του νέου Jeep Avenger

Το Avenger είναι εξοπλισμένο με πλήθος συστημάτων υποβοήθησης οδήγησης όπως διατήρηση πορείας στη λωρίδα κυκλοφορίας, αυτόνομο σύστημα πέδησης έκτακτης ανάγκης, αναγνώριση οδικής σήμανσης, cruise control, αναγνώριση κόπωσης του οδηγού, υποβοήθηση πάρκινγκ, έλεγχο τυφλών σημείων, κάμερα οπισθοπορείας, καθώς και αυτόνομη οδήγηση επιπέδου 2.

Τα συστήματα ασφαλείας του νέου Jeep Avenger

Για πρώτη φορά σε ένα προσθιοκίνητο Jeep τα συστήματα Selec-Terrain και Hill Descent Control.Τα συστήματα Selec-Terrain και Hill Descent Control συνοδεύουν τη μεγάλη απόσταση από το έδαφος (20εκ.) και τις κορυφαίες για την κατηγορία γωνίες προσέγγισης (20ο), ράμπας (20ο) και διαφυγής (32ο). 

Οι τιμές του νέου Avenger ξεκινούν από τις 38.700€ (30.700€ με κρατική επιδότηση) για την έκδοση LONGITUDE, και φτάνουν τις 43.700€ (35.700€ με κρατική επιδότηση) για την έκδοση SUMMIT.  

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top