Οι τιμές του νέου Jeep Avenger στην Ελλάδα 

Τι μάθαμε στην πρώτη παρουσίαση στην Ελλάδα  

Οι τιμές του νέου Jeep Avenger στην Ελλάδα 

Το νέο Jeep Avenger  παρουσιάστηκε στους δημοσαιογράφους στην Ελλάδα και ήμασταν εκεί. Μάλιστα όπως θα δείτε οι  τιμές που προκαλούν εξαιρετικό ενδιαφέρον. Έχοντας αποσπάσει το βαρύτιμο  βραβείο του Car Of The Year 2023 κατάφερε στην αρχή από  τις φωτογραφίες και μόνο να αποσπάσει μεγάλο αριθμό παραγγελιών σε όλες τις χώρες.

Οι τιμές του νέου Jeep Aveger στην Ελλάδα 
Στο εσωτερικό του νέου Jeep Avenger η τεχνολογία γίνεται αμέσως ορατή με τις  δύο ψηφιακές οθόνες 10,25'': έναν 100% ψηφιακό πίνακα οργάνων και το σύστημα ψυχαγωγίας Uconnect. Επιπλέον, μπορείτε εύκολα να συνδέσετε και να επαναφορτίσετε το smartphone σας με την ασύρματη βάση φόρτισης.Το σύστημα πολυμέσων σε συνεργασία με την εφαρμογή Jeep mobile app παρέχουν  τη δυνατότητα άμεσης ασύρματης σύνδεσης των smartphones  με το αυτοκίνητο, ενώ μπορείτε  να ελέγχετε από απόσταση σύνθετες λειτουργίες όπως το κλείδωμα / ξεκλείδωμα, τα φώτα, το σύστημα κλιματισμού, τον έλεγχο της φόρτισης κ.α.


Με τη συνδυαστική αλληλεπίδραση των προηγμένων συστημάτων υποβοήθησης του οδηγού, σας βοηθά να διατηρείτε την απόσταση από το προπορευόμενο όχημα, ενώ διατηρείτε το όχημα στο κέντρο της λωρίδας κυκλοφορίας μέσω ενεργούς παρέμβασης στο τιμόνι.

Το  Avenger θα διατίθεται στην αρχή μόνο στην ηλεκτρική έκδοση με μπαταρίες που έχουν χωρητικότητα  54 kWh οι οποίες φορτίζονται με ταχύτητες  έως 100 kW.Τα  3 λεπτά φόρτισης είναι αρκετά για να εγγυηθούν αυτονομία 30 χιλιομέτρων ενώ το 80% της φόρτισης της μπαταρίας του επιτυγχάνεται σε μόλις 24 λεπτά. Σε φορτιστή AC 11kW, η διαδικασία φόρτισης 0-100% διαρκεί 5 ώρες και 30 λεπτά.Η ηλεκτρική αυτονομία είναι 395 χιλιόμετρα σύμφωνα με την εταιρεία με την ιπποδύναμη στους 156 ίππους με την  ροπή στα  260Nm.

Τα 0-100 χλμ./ώρα έρχονται σε 9 δευτερόλεπτα με την τελική ταχύτητα να περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 10χλμ./ώρα. ΟΙ χώροι για τους επιβάτες είναι άνετοι με το πόρτμπαγκάζ να έχει διαθέσιμα 355 λίτρα για τις αποσκευές σας ενώ προσφέρει επιπλέον 34 λίτρα αποθηκευτικών χώρων στην καμπίνα.


Ο «Εκδικητής» έχει μήκος που αγγίζει τα  τα 4.1 μέτρα, με την απόσταση από το έδαφος να φτάνει τους 22 πόντους . Επιπλέον οι κορυφαίες για την κατηγορία γωνίες προσέγγισης (20ο) και ράμπας (32ο) δίνουν την δυνατότητα κίνησης με άνεση σε εκτός δρόμου διαδρομές παρά την κίνηση στους μπροστινούς τροχούς.

Επιπλέον υπάρχουν προγράμματα οδήγησης το Normal, Eco, Sport, Snow, Mud και Sand που αυξάνουν ακόμη περισσότερο τις δυνατότητες του.Οι τεχνολογίες Selec-Terrain και Hill Descent Control θα σας επιτρέψουν να προσαρμοστείτε σε οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες στο δρόμο. Ανεξάρτητα αν πρόκειται για βροχή, χιόνι ή ολισθηρό οδόστρωμα, το νέο Jeep Avenger και η γενναιόδωρη απόσταση από το έδαφος που διαθέτει σας επιτρέπουν να αντιμετωπίσετε ακόμη και ακραίες συνθήκες.


Αναλυτικά οι τιμές και οι εκδόσεις στην Ελλάδα χωρίς την κρατική επιδότηση.

LONGITUDE 38.700€
ALTITUDE 40.700€
SUMMIT 43.700 € 

Στις τιμές συμπεριλαμβάνονται η 4ετής εργοστασιακή εγγύηση και η 8ετής εγγύηση  για την μπαταρία έχει 8ετή εγγύηση με ισχύ έως 160.000 χλμ.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top