Οι...εξωφρενικές επιδόσεις της νέας BMW X1 M35i xDrive

Η νέα BMW X1 M35i xDrive διαθέτει συστήματα από αγωνιστικά μοντέλα

Οι...εξωφρενικές επιδόσεις της νέας BMW X1 M35i xDrive

Η ισχυρότερη τετρακύλινδρη μονάδα βενζίνης της τελευταίας αρθρωτής γενιάς κινητήρων, παράγει την ωμή δύναμη που η νέα BMW X1 M35i xDrive μετατρέπει σε συναρπαστικές επιδόσεις.  Ο κινητήρας αποδίδει τη μέγιστη ισχύ του μεταξύ 5.750 και 6.500 σ.α.λ., ενώ η μέγιστη ροπή των 400 Nm είναι διαθέσιμη από τις 2.000 έως τις 4.500 σ.α.λ.

Το εσωτερικό της BMW X1 M35i xDrive

Το επτατάχυτο κιβώτιο Steptronic που διαθέτει η νέα BMW X1 M35i xDrive ξεχωρίζει για τον εξαιρετικά γρήγορο τρόπο με τον οποίο πραγματοποιούνται οι αλλαγές ταχυτήτων. Τα paddles στο τιμόνι επιτρέπουν γρήγορες χειροκίνητες παρεμβάσεις στη διαδικασία επιλογής της κατάλληλης σχέσης.Η λειτουργία M Sport Boost είναι επίσης διαθέσιμη για εκρηκτικές επιδόσεις. Εδώ, όλα τα συστήματα μετάδοσης κίνησης και πλαισίου αποκτούν την πιο σπορ ρύθμισή τους όταν ο οδηγός τραβήξει το αριστερό paddle για τουλάχιστον ένα δευτερόλεπτο.

Οι επιδόσεις της νέας BMW X1 M35i xDrive

Η νέα BMW X1 M35i xDrive επιταχύνει από στάση στα 100 km/h σε 5,4 δευτερόλεπτα, ενώ η τελική της ταχύτητα περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 250 km/h. Η ειδική τεχνολογία πλαισίου M - συμπεριλαμβανομένης της επιλογής των φρένων M Compound για πρώτη φορά σε μοντέλο επιδόσεων - συνδυάζεται με την έξυπνη τετρακίνηση BMW xDrive πετυχαίνοντας τις απόλυτες επιδόσεις.

Οι επιδόσεις της νέας BMW X1 M35i xDrive

Ο πιο αιχμηρός χαρακτήρας της νέας BMW X1 M35i xDrive είναι ξεκάθαρος τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό. Το νέο κορυφαίο μοντέλο της γκάμας διαθέτει το είδος των αποκλειστικών χαρακτηριστικών σχεδίασης και εξοπλισμού που προορίζονταν αρχικά για τα αυτοκίνητα υψηλών επιδόσεων της BMW M GmbH. Σε αυτά περιλαμβάνονται τα δύο ζεύγη απολήξεων της εξάτμισης και τα προαιρετικά καθίσματα M Sport με φωτιζόμενο λογότυπο M.

Οι επιδόσεις της νέας BMW X1 M35i xDrive

Ο βασικός εξοπλισμός της νέας BMW X1 M35i xDrive περιλαμβάνει την προσαρμοζόμενη ανάρτηση M, η οποία διαθέτει μηχανικά ελεγχόμενα και ρυθμιζόμενα αμορτισέρ με επιλεκτική απόσβεση με βάση τη συχνότητα των κραδασμών. Η νέα BMW X1 M35i xDrive είναι το πρώτο μοντέλο επιδόσεων της BMW M GmbH που προσφέρεται με την επιλογή των φρένων M Compound, τα οποία περιλαμβάνουν τετραπίστονες σταθερές δαγκάνες που επενεργούν σε διάτρητους δίσκους 385 mm στους εμπρός τροχούς και μονοπίστονες πλευστές δαγκάνες με ενσωματωμένο χειρόφρενο που επενεργούν σε δίσκους 330 mm στους πίσω τροχούς.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top