Οι τιμές στην Ελλάδα των νέων Honda Jazz και Jazz Crosstar

To Jazz e:HEV ήρθε με νέο κινητήρα και τεχνολογία αιχμής

Οι τιμές στην Ελλάδα των νέων Honda Jazz και Jazz Crosstar

Έφτασαν στην Ελλάδα τα ανανεωμένα Honda Jazz και Jazz Crosstar και παρουσιάστηκαν στο The Ellinikon Experience Centre στους Έλληνες δημοσιογράφους . Ήμασταν και εμείς εκεί και θα σας παρουσιάσουμε όσο μπορούμε πιο συγκεκριμένα τις αισθητικές αλλαγές που δέχθηκαν τα δύο μοντέλα αλλά και τις βελτιώσεις στο υβριδικό σύστημα που τα κινεί.

Επιπλέον η Honda ανακοίνωσε και τις νέες τιμές οι οποίες αφορούν εκδόσεις με σαφώς πιο πλούσιο εξοπλισμό σε σχέση με την προηγούμενη γενιά     

Τα ανανεωμένα μοντέλα  δέχθηκαν ένα ευπρόσδεκτο Face lifting που αφορά τα νέα φωτιστικά σώματα και τους ανσχεδιασμένους προφυλακτήρες. Επίσης έχουν ανασχεδιαστεί οι ζάντες αλλά υπάρχουν και νέα χρώματα. 


Στο εσωτερικό έχουν γίνει διακριτικές αλλαγές και είναι κυρίως εργονομικές . Με την πρώτη ματιά φαίνεται ότι τα υλικά έχουν αναβαθμιστεί. Επιπλέον έχει αναβαθμιστεί και το σύστημα ενημέρωσης και ψχαγωγίας. 

Στην γκάμα των εκδόσεων προστίθεται η  νέα έκδοση Advance Sport με τριάκτινο τιμόνι διακοσμημένο με κίτρινες ραφές και χειριστήρια (paddles), μέσω των οποίων μπορείτε να ρυθμίσετε  το επίπεδο της αναγεννητικής πέδησηςκαι με πιο δυναμικό προφίλ οδήγησης (drive mode)Στα συν είναι ο  συνδυασμός μαύρου και γκρι συνθετικού σουέτ  σε συνδυασμό με συνθετική δερμάτινη επένδυση, με κίτρινες ραφές. Τα μεταλλικά σπορ πεντάλ αποτελούν ένα δείγμα της σπορ διάθεσης της έκδοσης. όπως και οι νέες σκληρότερες ρυθμίσεις της ανάρτησης. 

Όμως η σημαντικότερη αλλαγή αφορά τα μηχανικά μέρη.καθώς φέρει νέο υβριδικό σύστημα κίνησης e:HEV το αποτελείται από δύο ηλεκτροκινητήρες, συνδεδεμένους με ένα βενζινοκινητήρα 1.5L DOHC i-VTEC, μία μπαταρία ιόντων λιθίου και ένα πρωτοποριακό κιβώτιο με σταθερή σχέση μετάδοσης μέσω μιας ευφυούς μονάδας ελέγχου ισχύος. Το υβριδικό σύστημα  αποδίδει πλέον  122 ίππους, με τη ροπή να αγγίζει τα 253 Nm. Η αύξηση ισχύος οφείλεται στην αύξηση των ίππων του βενζινοκινητήρα σε 107 από 97 ίππους και στην άυξηση της ισχύος του ηλεκτροκινητήρα κατά 10kW.

Η ανανεωμένη γενιά Jazz ενσωματώνει κορυφαίες τεχνολογίες ενεργητικής και παθητικής ασφάλειας στον βασικό εξοπλισμό με αναβαθμισμένη την λειτουργία Traffic Jam Assist, με υποστήριξη διεύθυνσης από 0 χλμ./ώρα .Η ομπρέλλα συστημάτων ασφαλείας με την κωδική ονομασία  Honda SENSING περιλαμβάνει πλούσια βοηθήματα υποστήριξης του οδηγού, με τη νέα μπροστινή  ευρυγώνια κάμερα .

Ουσιαστικά αναγνωρίζει χαρακτηριστικά που σχετίζονται με το οδόστρωμα και τις συνθήκες κυκλοφορίας, Ο κατάλογος συστημάτων ασφαλείας είναι μακρύς και περιλαμβάνει  Collision Mitigation Braking System, Adaptive Cruise Control, Σύστημα Αποφυγής Παρέκκλισης Λωρίδας Κυκλοφορίας, Σύστημα Προειδοποίησης Τυφλού Σημείου,  Σύστημα Αναγνώρισης Οδοσήμανσης, Intelligent Speed Limiter και Auto High-Beam.

Πάμε τώρα στις εκδόσεις και στις τιμές:

Έκδοση Honda Jazz Elegance 27500 ευρώ. Η έκδοση Advance   29.800 ευρώ και Advance Sport  31.200 ευρώ. Η έκδοση Jazz Crosstar Advance κοστίζει 31.700 ευρώ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top