Η τιμή του νέου VOGE DS525X στην Ελλάδα

Το VOGE DS525X έχει εγγύηση δύο χρόνια χωρίς περιορισμό χιλιομέτρων

Η τιμή του νέου VOGE DS525X στην Ελλάδα

Η Voge πήρε το 500DS/DSX και το εξέλιξε σε βαθμό που παρουσιάζοντας το νέο DS525X κατάφερε να συγκεντρώσει το ενδιαφέρον ακόμα περισσότερων οπαδών της κατηγορίας. Στην ουσία, έκανε αυτό που λέμε “του άλλαξε τα φώτα”, κυριολεκτικά και μεταφορικά.

Νέα εμφάνιση με επιθετική σχεδίαση, νέο ελαφρύτερο και ισχυρότερο πλαίσιο, νέος κινητήρας, νέα ηλεκτρονικά βοηθήματα, Full Led φωτιστικά σώματα και πλούσιος επιπρόσθετος στάνταρ εξοπλισμός για ένα μοντέλο που αναμένεται να γίνει άμεσα best seller στα μεσαία Adventure και όχι μόνο.

Η τιμή του νέου VOGE DS525X

Παραμένει δικύλινδρος εν σειρά με τετραβάλβιδες κεφαλές και 2 ΕΕΚ, πλην όμως έχει αλλάξει τόσο η διάμετρος όσο και η διαδρομή των εμβόλων, κάτι που σημαίνει και νέο στρόφαλο. Η συνολική χωρητικότητα έχει αυξηθεί κατά 23cc, η ιπποδύναμη παραμένει στα πλαίσια των διπλωμάτων Α2 (48Hp), με τη ροπή που παρέχεται να έχει σκαρφαλώσει στα 50,5Nm (από 44,5) και να αποδίδεται σε χαμηλότερες στροφές

Η τιμή του νέου VOGE DS525X

Η διάθεση του DS525X στη χώρα μας μόλις ξεκίνησε, με την τιμή γνωριμίας στα 5.995€ να αποτελεί πρόκληση. Διατίθεται σε δύο μοντέρνους χρωματικούς συνδυασμούς (Grey, Blue) και καλύπτεται από εγγύηση δύο ετών χωρίς χιλιομετρικό περιορισμό. Για την απόκτησή του υπάρχει δυνατότητα αποπληρωμής σε 18 άτοκες δόσεις ή/και μέχρι 72 έντοκες χωρίς προκαταβολή.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top