Πότε έρχεται στην Ελλάδα το MINI John Cooper Works 1to6 Edition

Το MINI John Cooper Works 1to6 Edition θα το αποκτήσουν μόνο 999

Πότε έρχεται το MINI John Cooper Works 1to6 Edition

Τα υψηλών επιδόσεων μοντέλα MINI John Cooper Works ήταν ανέκαθεν οι κορυφαίοι ‘αθλητές’ της μάρκας μεγιστοποιώντας την χαρακτηριστική αίσθηση go-kart. Το MINI John Cooper Works 1to6 Edition  που θα διατεθεί σε περιορισμένο αριθμό 999 αντιτύπων σε όλο τον κόσμο, τονίζει τον ισχυρό σπορ χαρακτήρα του συστήματος μετάδοσης κίνησης με ιδιαίτερα αυθεντικό τρόπο.

Το MINI John Cooper Works 1to6 Edition

Το χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων καθιστά το MINI John Cooper Works ένα ιδιαίτερο μοντέλο υψηλών επιδόσεων. Μαζί με τα στάνταρ πεντάλ από ανοξείδωτο ατσάλι, το μηχανικό χειροκίνητο κιβώτιο υπογραμμίζει τη δυναμική απόκριση του συστήματος κίνησης αντιπροσωπεύοντας τη συναρπαστική αγωνιστική αίσθηση του MINI John Cooper Works. 

Το ταμπλό του MINI John Cooper Works 1to6 Edition

Το χαρακτηριστικό κεντρικό όργανο MINI αναδεικνύει τη σχεδίαση με το απαστράπτον κόκκινο πλαίσιο και, μαζί με τον κόκκινο φωτισμό περιβάλλοντος, δημιουργεί μια ατμοσφαιρική αντίθεση με την ανθρακί επένδυση οροφής. Η κάτω ακτίνα του σπορ τιμονιού με δέρμα nappa και τα πατάκια φέρουν και πάλι το έμβλημα MINI John Cooper Works 1to6 Edition. Η έκδοση ολοκληρώνεται με ειδικά key caps που κοσμούνται με το λογότυπο 1to6.

Το πίσω μέρος του MINI John Cooper Works 1to6 Edition

Η παγκόσμια πρεμιέρα του μοντέλου περιορισμένης έκδοσης πραγματοποιήθηκε στον 24ωρο αγώνα αντοχής του Nürburgring στις 20 Μαΐου 2023. Εκεί, ένα ειδικά τροποποιημένο MINI John Cooper Works στην έκδοση 1to6, μαζί με το γνωστό από πέρσι MINI John Cooper Works της Bulldog Racing Team, προστέθηκε μία ακόμα σελίδα στην πλούσια αγωνιστική ιστορία της MINI.

Από τον Σεπτέμβριο του 2023, το αποκλειστικό μοντέλο MINI John Cooper Works 1to6 Edition θα είναι διαθέσιμο στην Ευρώπη, τις ΗΠΑ, τον Καναδά και το Μεξικό.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top