Αυτό είναι το νέο ηλεκτρικό Honda e:Ny1

Η τεράστια οθόνη του Honda e:Ny1

Αυτό είναι το νέο ηλεκτρικό Honda e:Ny1

Η Honda αποκάλυψε το δεύτερο αμιγώς ηλεκτρικό όχημά της, το e:Ny1. Είναι το δεύτερο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο της μάρκας που έρχεται στη Γηραιά Ήπειρο, μετά το ευρέως αναγνωρισμένο αυτοκίνητο πόλης Honda e, το οποίο έχει σχεδιαστεί για να καλύψει την αυξανόμενη ζήτηση των πελατών για αμιγώς ηλεκτρικά SUV της κατηγορίας B.

Το πλαινό μέρος του Honda e:Ny1

Το e:Ny1 κάνει επίσης το ντεμπούτο μιας εντελώς νέας σχεδιαστικής ταυτότητας για τα ηλεκτρικά μοντέλα της Honda, με λευκά λογότυπα "H" περιμετρικά του οχήματος, συμπεριλαμβανομένου του σήματος στο ρύγχος, στα κεντρικά καλύμματα των τροχών και στο τιμόνι. Επιπλέον, η λέξη "Honda" στην πόρτα του χώρου αποσκευών αναγράφεται με νέα γραμματοσειρά ως στοιχείο της premium εμφάνισης των μελλοντικών EV της μάρκας.

Το εσωτερικό του Honda e:Ny1

Η ολοκαίνουργια κεντρική κονσόλα διαθέτει μια απλή διάταξη με εύκολα προσβάσιμα κουμπιά, πολλαπλές επιλογές αποθήκευσης και ασύρματη φόρτιση κινητού τηλεφώνου, ενώ ένα απέριττο ταμπλό στην κορυφή του οποίου βρίσκεται μία μεγάλη οθόνη αφής 15,1 ιντσών παρέχει πρόσβαση σε μια ολοκληρωμένη σουίτα επιλογών ενημέρωσης/ψυχαγωγίας και οδήγησης.

To e:Ny1 βασίζεται στην πρόσφατα εξελιγμένη πλατφόρμα e:N Architecture F της Honda, με κίνηση στους εμπρός τροχούς που εστιάζει σε τρία θεμελιώδη στοιχεία: μία ειδική, εξαιρετικά άκαμπτη δομή αμαξώματος, χαμηλό κέντρο βάρους και μελετημένη αεροδυναμική κάτω από το δάπεδο που εξασφαλίζουν ότι το SUV προσφέρει μία διασκεδαστική οδηγική εμπειρία που εμπνέει αυτοπεποίθηση.

Επιπλέον, η πλατφόρμα ενσωματώνει μία υψηλής απόδοσης, ελαφριά μονάδα μετάδοσης κίνησης που περιλαμβάνει σε ένα πακέτο τον ηλεκτροκινητήρα και το κιβώτιο ταχυτήτων. Αποδίδει μέγιστη ισχύ 150 kW, ροπή 310 Nm και είναι σχεδιασμένη για να προσφέρει ομαλή και άνετη επιτάχυνση και επιβράδυνση. Κάτω από το πάτωμα βρίσκεται μία υψηλής χωρητικότητας μπαταρία ιόντων λιθίου που προσφέρει αυτονομία έως και 412 km (WLTP) και δυνατότητα γρήγορης φόρτισης DC η οποία ολοκληρώνεται από 10 σε 80% σε μόλις 45 λεπτά.

Το πίσω μέρος του Honda e:Ny1

Ένα ολοκαίνουργιο πλαίσιο που αναπτύχθηκε ειδικά για ηλεκτρικά οχήματα με μπαταρία εξασφάλισε βελτιωμένη στρεπτική ακαμψία - το κλειδί σε αυτό είναι ο χάλυβας υψηλής αντοχής, που χρησιμοποιείται στο 47% του αμαξώματος του e:Ny1 (κατά βάρος). Ο συνδυασμός της νέας πλατφόρμας με το νέο σύστημα κίνησης προσφέρει δυναμικές επιδόσεις αλλά και την εξαιρετική άνεση και την εκλεπτυσμένη λειτουργία που οι οδηγοί θα περιμένουν από το νέο EV της Honda.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top