Το πιο γρήγορο 500αράκι που κατασκευάστηκε ποτέ

Η ηλεκτρική σειρά Abarth 500e πάει...σφαίρα και στην φόρτιση

Η ηλεκτρική σειρά Abarth 500e

Η νέα γκάμα αποτελείται από δύο μοντέλα: το 500e και το 500e Turismo, τα οποία είναι διαθέσιμα σε εκδόσεις hatchback και cabrio, ολοκληρώνοντας τη γκάμα μετά και την λανσάρισμα του Scorpionissima.

Το νέο Abarth 500e είναι ταχύτερο από την έκδοση βενζίνης και πιο συναρπαστικό τόσο στην αστική όσο και στην προαστιακή οδήγηση, εξασφαλίζοντας καλύτερη συνολικά απόδοση. Στην πραγματικότητα είναι 1 με 1,5 δευτερόλεπτο ταχύτερο στις ενδιάμεσες επιταχύνσεις έως τα 100 km/h από την βενζινοκίνητη έκδοση του. Επιπλέον, το νέο Abarth 500e προσφέρει εξαιρετική οδική συμπεριφορά και δυναμική οδήγησης, με ταχύτερη απόκριση, καλύτερη είσοδο στις στροφές και υψηλότερη ταχύτητα στις στροφές και στην έξοδο. Εν ολίγοις, είναι πιο Abarth από ποτέ.

Το εσωτερικό του Abarth 500e

Εξοπλισμένο με μπαταρία 42 kWh σε συνδυασμό με ισχυρό ηλεκτροκινητήρα, συνδυάζει την απόδοση του Σκορπιού με την καινοτομία της ηλεκτρικής κινητικότητας. Διαθέτει την καλύτερη επιτάχυνση στην κατηγορία του και ταυτόχρονα εξασφαλίζει μηδενικές εκπομπές ρύπων. 

Για να ελαχιστοποιηθεί ο χρόνος φόρτισής του, το νέο Abarth 500e είναι εξοπλισμένο με το σύστημα γρήγορης φόρτισης 85 kW για να φορτίζει πολύ γρήγορα την μπαταρία του αυτοκινήτου και να εγγυάται ατελείωτη διασκέδαση. Για παράδειγμα, το μόνο που χρειάζεται είναι λιγότερο από 5 λεπτά για να δημιουργήσετε ένα επαρκές ενεργειακό απόθεμα για τις ημερήσιες απαιτήσεις χιλιομετρικής απόστασης (περίπου 40 km), που είναι λιγότερο από το χρόνο που χρειάζεται για να επιλέξετε τον επόμενο προορισμό σας.

Το πίσω μέρος του Abarth 500e

Όταν βιάζεστε, η γρήγορη φόρτιση φτάνει το 80% της εμβέλειας σε μόλις 35 λεπτά για να επιστρέψετε γρήγορα και χωρίς άγχος στο δρόμο.Τέλος, στις αρχές του καλοκαιριού αναμένονται στην Ελληνική αγορά το άνοιγμα των παραγγελιών τους καθώς και οι τιμές τους. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top