Jeep Renegade e-Freedom: Πάρτε το με 261 ευρώ τον μήνα

Ποια έκδοση αφορά η προσφορά  

Jeep Renegade e-Freedom προσφορά δόσεις μήνα

Για να καταστήσει ακόμα πιο συμφέρουσα, αλλά και ευέλικτη την επιλογή ενός εξηλεκτρισμένου οχήματος, η Jeep προσφέρει το πρόγραμμα χρηματοδότησης Jeep e-Freedom -που είναι διαθέσιμο μέσω της FCA Bank- και το οποίο κάνει εφικτή την αγορά της υβριδικής έκδοσης που επιθυμεί ο πελάτης, με χαμηλή προκαταβολή και ιδιαίτερα χαμηλή μηνιαία δόση.

Στην περίπτωση του Jeep Renegade e-Hybrid η μηνιαία δόση είναι μόλις 261 ευρώ/μήνα, ενώ εξίσου μεγάλο πλεονέκτημα αποτελεί η δυνατότητα που δίνεται στο χρήστη στο τέλος του προγράμματος να αποκτήσει ένα νέο υβριδικό ή αμιγώς ηλεκτρικό Jeep, σύμφωνα με το πώς θα έχουν διαμορφωθεί οι ανάγκες του στο πέρασμα του χρόνου. 

Η αρχική τιμή της παραπάνω προσφοράς αφορά στην πλούσια εξοπλισμένη έκδοση Renegade Longitude e-Hybrid (28.300 ευρώ), η οποία εκτός από το αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων εφοδιάζεται και με ένα πλήρες πακέτο εξοπλισμού, άνεσης, ασφάλειας και συνδεσιμότητας. 

Το πρόγραμμα e-Freedom συνδυάζεται με εργοστασιακή 4ετή εγγύηση με ισχύ έως 160.000χλμ. και αντίστοιχης διάρκειας υπηρεσία οδικής βοήθειας. Παράλληλα η FCA Bank έχει εξασφαλίσει ξέγνοιαστα e-Freedom χιλιόμετρα, μέσω του προγράμματος «προστασίας πληρωμών» που συμπεριλαμβάνεται στην παραπάνω μηνιαία δόση.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top