Volvo: «Ενημερώνει» ασύρματα τα αυτοκίνητα της συνεχώς

Ένα εκατομμύριο εγκατεστημένες ενημερώσεις και προχωρούν

Volvo ασύρματες ενημερώσεις

Η εφαρμογή των ασύρματων (over-the-air) ενημερώσεων σε αυτοκίνητα Volvo συνεχίζεται σε περισσότερες αγορές ανά τον κόσμο. Η πιο πρόσφατη ενημέρωσή περιλαμβάνει τη δυνατότητα φωνητικών εντολών μέσω συσκευών με Google Assistant, επιτρέποντας στους οδηγούς να προθερμαίνουν τα αυτοκίνητα τους. Στην αγορά των ΗΠΑ, μεταξύ άλλων, παρουσιάζονται και περισσότερες λειτουργίες της τεχνολογίας Care Key, ενώ διευρύνεται η ενσωμάτωση της συνδεσιμότητας σε επιπλέον αγορές και βελτιώνεται η ευστάθεια του συστήματος.

Οι ασύρματες αναβαθμίσεις είναι μια σημαντική τεχνολογία που βοηθά στην υλοποίηση του στόχου  να κάνουν συνεχώς τα αυτοκίνητά τους καλύτερα. Επιπλέον, παγιώνουν τη θέση  ως ενός εκ των ηγετικών δυνάμεων στον κλάδο όσον αφορά την απομακρυσμένη ενημέρωση λογισμικού. Μέσω των ασύρματων αναβαθμίσεων, δεν χρειάζεται πλέον επίσκεψη σε κάποιο συνεργείο για την ενημέρωση με το πιο πρόσφατο λογισμικό, κάτι που είναι ιδιαίτερα βολικό.


Η ενδέκατη μεγάλη ασύρματη ενημέρωση που παρέχουν αναμένεται να φθάσει σε 350.000 αυτοκίνητα πελατών σε όλο τον κόσμο. Πρόκειται για το μεγαλύτερο αριθμό αυτοκινήτων που έχουν καλύψει ποτέ με μόνο μία ενημέρωση, ενώ συνολικά οι ασύρματες ενημερώσεις  έχουν φθάσει σε περισσότερο από ένα εκατομμύριο αποδέκτες. Ο συνολικός αριθμός αγορών που καλύπτονται από την ενημέρωση έχει αυξηθεί σε 68, αντιπροσωπεύοντας περισσότερο από το μισό όλων των αγορών παγκοσμίως, στις οποίες πωλείται το 95% και πλέον των αυτοκινήτων Volvo. Τουλάχιστον 22 νέες αγορές έχουν προστεθεί από την τελευταία μας ασύρματη ενημέρωση.
 
Παρόλο που αυτή η λειτουργία είναι προς το παρόν διαθέσιμη μόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες, για τα αυτοκίνητα που μπορούν να λάβουν ασύρματη ενημέρωση, σχεδιάζεται η επέκτασή της και σε άλλες αγορές στο κοντινό μέλλον. Η λίστα των διαθέσιμων εντολών επίσης θα συνεχίσει να διευρύνεται στο μέλλον.Στην πρόσφατη αναβάθμιση περιλαμβάνεται επίσης η επέκταση της τεχνολογίας μας Care Key. Έχοντας παρουσιαστεί το 2021, το Care Key σάς δίνει τη δυνατότητα να περιορίσετε εύκολα την μέγιστη ταχύτητα στο αυτοκίνητό σας, σε ακόμη πιο χαμηλά επίπεδα από το ήδη ενσωματωμένο όριο.Είναι ιδανικό, για παράδειγμα, όταν θέλετε να δανείσετε το Volvo σας σε άλλα μέλη της οικογένειας ή λιγότερο έμπειρους οδηγούς. Χάρη στο Care Key, θα μπορούν να εξελίξουν τις οδηγικές τους ικανότητες, ενώ θα είστε ήσυχοι ότι κινούνται με μία πιο ασφαλή ταχύτητα.

Τέλος, για πρώτη φορά οι πελάτες θα μπορούν επίσης να βλέπουν λεπτομέρειες αυτής της ασύρματης αναβάθμισης λογισμικού (έκδοση 2.5) στην εφαρμογή Volvo Cars. Οι λεπτομέρειες της ενημέρωσης λογισμικού στην εφαρμογή για smartphone θα εφαρμοστούν σταδιακά, επομένως ελέγξτε τι ισχύει στη δική σας αγορά.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top